От х:

Днес в x:

Голата Мила Кунис обявена за най-секси снимка за 2012 г.

Актрисата Мила Кунис е фаворитка в класация за най-секси снимка на 2012 г.. Класацията е съставена след гласуване сред читателите на британския таблоид „Сън".

Актрисата получава признание за предизвикателната си снимка на корицата на ноемврийския брой на "Ескуайър", след като през октомври бе обявена от списанието за най-сексапилната жива жена. За корицата на "Ескуайър" Мила Кунис позира топлес, облечена с прилепнали панталони, и прикривайки разголените си гърди с лявата си ръка.

В интервю за изданието 29-годишната красавица от филма "Черен лебед" твърди, че публичният й образ се различава много от същността й в реалния живот. „Това, което правя, и това, което съм, са две различни неща. И винаги ще бъде така. Хората понякога загубват представа за това, което са, и стават или такива, каквито искат да бъдат, или такива, каквито се смята, че са. Смятам, че ако се потопя в славата, ще загубя представа за това коя съм, а това, което съм, до голяма степен се дължи на родителите ми и ценностите, които са заложили у мен. Не искам никога да губя това, никога. Защото ще бъда много разочарована, ако не ги карам да се гордеят с мен", обяснява звездата.

Шантавите вкусове на англичаните си проличават в избора на първа подгласничка - втора в класацията за най-секси снимка на 2012 г. е цицорестата моделката, хлътнала по бодибилдинга, Джоди Марш с 18 процента от гласовете. Трета за жалост е всеобщата любимка не само на британците Кели Брук, за която са гласували 9%. Риана и Дупе №1 на планетата Коко Остин са на четвърто и пето място с по 7% от гласовете.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини