От х:

Днес в x:

Новият хит на Jessie J в Наръчник на оптимиста (видео)

Гласът й е страхотен, притежава особен собствен стил, завладява и феновете и пазара, развива се с впечатляващо темпо и току що пусна ново видео. Клипът с новия сингъл на Jessie J ще видите (разабира се) по ТВ "Аида - Хасково", заедно с премиерата му навсякъде по света. Парчето го има и онлайн, виж по-долу. В него са замесени толкова история и велики имена, че си залужава специално внимание. Освен, че е в саундтрака на филм с Робърт де Ниро, Джулия Стайлс и маса страхотни актьори, освен че музиката е композирана от Даян Уорън, новата песен на Jessie J я изстрелва сред най-страхотното обкръжение. Съдете сами.

"Silver Linings (Crazy `Bout You)" е новият сингъл на Jessie J и основна песен от саундтрака към предстоящия филм "Silver Linings Playbook" (Наръчник на оптимиста). В саундтрака влизат още песни на Стиви Уондър, Дейв Брубек квинтет, Боб Дилън, Джони Кеш, Eagles of Death Metal и други. За музиката към филма се присъединяват Alabama Shakes и alt-J с две нови песни. Саундракът се издава от Sony Classical на 29 ноември и ще се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Поп звездата Jessie J, която оглави чартовете на 19 държави с мега хита си "Price Tag“, до момента има над 20 милиона продадени сингъла (на физически носител и в дигитален формат) и близо 6.2 милиона албуми по света. Автор на музиката и текста на "Silver Linings (Crazy `Bout You)" е световноизвестната композиторка Даян Уорън (Diane Warren), многократна носителка на Златен Глобус и Грами. Песента е продуцирана от номинирания за Грами Родни Джъркис (Rodney Jerkins), работил с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които Майъл Джексън, Уитни Хюстън и Спайс Гърлс.

За филма: Още преди да се появи на голям екран в повечето страни по света, комедията “Наръчник на оптимиста“ на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел (“Боецът“, “Трима крале“), спечели наградата на публиката на тазгодишния филмов фестивал в Торонто и направи сериозна заявка за „Оскар”. Създаден по едноименния бестселър на Матю Куик, “Наръчник на оптимиста“ е едновременно щура комедия и любовна история, в която животът не винаги върви по план. Освен Брадли Купър (“Последният ергенски запой“, “Високо напрежение“), Дженифър Лорънс (“Игрите на глада“, “Х-мен: първа вълна“) и Робърт Де Ниро (“Високо напрежение“, “Запознай се с нашите“) в “Наръчник на оптимиста“ участват Джаки Уийвър (“Животинско царство“), Крис Тъкър (“Час пик“, “Джаки Браун“), Джулия Стайлс („Ултиматумът на Борн”) и Анупам Кер (“Бий ги като Бекъм“). „Наръчник на оптимиста” излиза в кината у нас на 8 февруари 2013 г.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини