От х:

Днес в x:

Съветничката Панева даде голия компромат на прокуратурата

Съветничката Катя Панева даде на прокурор скандалния случай

Съветникът от коалиция“ Да за Димитровград“ Катя Панева, която лъсна тази сутрин гола на снимка в имейл до медиите, даде случая на прокурор. В електронното писмо, местната парламентаристка е в заседателната зала „Гросето“, а дрехите й са оцветени в цвят наподобяващ плът.

„Скандалът цели да опетни доброто ми име“, коментира потърпевшата. Катя Панева обаче обясни, че освен като лична обида, тя не изключва случая да има и политическа отправка заради внесената от нея докладна с настояване за промени, касаещи правото на речи за председателите на сесийни групи в обществени заведения.

„Гнусна инсинуация.“, така определи случилото се с колежката му от общинския съвет предс. на съветническата група на ГЕРБ в Димитровград Вълчо Митрушев. Той потвърди, че никой от колегите му и от другите политически формации в общинския съвет не е получавал или виждал реално докладна с прикрепена към нея снимка на Катя Панева. Много от съветниците от различните политически структури в местния парламент обаче също са получили електронното писмо със скандалния колаж, но от  електроната поща на председателя на общинския съвет Стефан Димитров.

“Подобни шеги са много гнусни и авторите им трябва да бъдат преследвани от закона и изобличавани“, коментира Митрушев. Той не допуска автор на наглата шега да е някой от колегите му в общинския съвета на Димитровград.

Относно скандала, председателят на Обс Стефан Димитров категорично заяви, че използваният мейл не е неговия личен. Той уточни, че сам е бил обект на подобни нападки преди време, но полицията е заловила манипулатора за седмица". Надявам се, че и в този случай органите на реда ще си свършат работа  и ще открият извършителя", каза Димитров.

М. Манолова

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини