От х:

Днес в x:

Къци ще съди VIP Brother

Публично извинение и рекордно обезщетение иска Къци Вапцаров от продуцентите на VIP Brother, съобщава "Всеки ден". Залязващият водещ е решен да заведе дело срещу шоуто и Нова телевизия. Причината е организираната гавра, на която беше подложен в риалитито, а жертви на конспирацията станаха и жена му и децата му.

Гневът окончателно завладял Къци, когато разбрал, че продуцентите помогнали на Фънки да се изгаври за последно с него от сцената. По време на изпълнението на песента "Къцамун" на сцената около Фънки се кълчеха две девойки, скрили лицата си зад маски с образа на Вапцаров. Подигравката обаче не приключила с това. На сцената българският Шрек драскаше с маркер снимките, на които Къци вместо очи имаше големи дупки. Фънки обаче постигна друго - разплака едно от децата на Къци. Малкият Йоан, когото всички наричали галено Йоки, се разстроил, когато видял снимките на баща му с избодени очи. За да го успокои го гушна по-големият му брат Асен. 19-годишният младеж също трудно понасял подигравките от шоуто. В училище му се налагало да отговаря на тъпи въпроси от рода на "белите ли в петък нахут".

На самия финал, изживяващият се като интелектуалец с мръсни крака Ники Мартинов, подари картина озаглавена "Семейство бели нахут". На нея е изобразен Къци, който си мери кръвното, докато трите му деца и жена му белят нахут.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини