От х:

Днес в x:

Гордостта на Дървото: Пердашат и тръшкат качествено

Станимир е стиснал купата си със здравия си юмрук

8-мокласникът от гимназията по дървообработване и строителство Станимир Делчев е новата надежда на обвеяното със спортна слава училище. Бъдещият архитект пердаши качествено, особено тези пожелали да кръстосат юмруци с него. Момчето е републикански шампион от бокс, като последният му медал е от личния шампионат от изминалият уикенд в гр. Добрич. Там Станимир пребил наперени софиянци от клуб „Национал“ и местни биячи от клуб Добруджа. Със завоюваното отличие, младата надежда на хасковската гимназия стана 3-кратен републикански шампион. Тренира бокс от 10-годишен в БК "Хасково". Считан за новата спортна надежда не само на града, а и на България. Доказва го и с международни успехи-той е бронзов медалист от европейското първенство за младежи в град Грозни, Чечня.

Талантът му на спортист намира идеалното си място в гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен 2“, които от години са лидери в редица спортове, а в бадминтона са направо законодатели.

Пак в Дървото блести звездата на кралицата на ипона, майсторката на тръшванията – Виктория Георгиева. Бъдещата мебелистка/следва специалност „Мебелно производство“ / наскоро спечели първото си голямо отличие-бронзов медал по джудо от международния турнир в Пловдив.

Постиженията на възпитаниците със сигурност превръщат Дървото в най-добрите спортисти сред професионалистите и най-добрите професионалисти сред спортистите.

Г.Христов

Крехката Виктория крие сила и умения
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини