От х:

Днес в x:

Харманли се бори за живота на жена

Мариана Илчева

Харманли ще се събере на благотворителен концерт за спасението на живота на тяхната съгражданка Мариана Илчева. 41 годишната служителка в разпространителска фирма за печатни издания, страда от злокачествено заболяване- карцином на млечната жлеза. Спасението и минава през операция в Германия, която струва 50 хиляди лева. Сумата е непосилна за семейството и. В помощ на Мариана се притичват и двете градски читалища „Харманли“ и „Дружба“, които в петък 2-ри ноември организират благотворителен концерт. Той ще се състои от 17.30 часа в НЧ „Дружба“ със символичния вход от 2 лв. Събраните средства ще се преведат за операцията на жената. Сумата едва ли ще стигне, затова се призовават всички, които имат възможност и на които не им е безразлична съдбата на една млада жена, да се включат в дарителската кампания на сметката по-долу.

Кутии за набиране на средства има поставени още в двете църкви в Харманли, в редакцията на вестник " Харманлийски Наблюдател", в павилиона за вестници пред сградата на общината в Харманли, както и в магазин "Мис Бонбонче".

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!

41-годишната Мариана Тодорова Илчева страда от карцином на млечната жлеза и се нуждае спешно от лечение в Германия. Сумата от 50 000 лв е непосилна за семейството й, затова то се обръща за помощ.

Ако решите да помогнете на Мариана по банков път, нейната сметка е следната:

Мариана Тодорова Илчева

УниКредит Булбанк

Банкова сметка: IBAN BG65 UNCR 70004520753934

За връзка с Мариана може да използвате следните телефони: 0373/8-25-32 и 0884377999

Благодарим Ви, че помагате на Мариана!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини