От х:

Днес в x:

Кой иска да вземе на тате щерката? Върви с награда $64 милиона!

Хонконгският милиардер Сесил Чао толкова иска дъщеря му да се омъжи, че предложи 64 млн. долара на онзи мъж, който успее да стигне до нейното сърце.

Тази на пръв поглед не толкова непосилна задача обаче изобщо не е лесна. Щерката Джиджи Чао всъщност си пада по жени и преди пет месеца сключи граждански съюз в Париж с партньорката си от седем години.

76-годишният й баща обаче твърди, че церемонията във Франция била фалшива и не се е отказал от идеята дъщеря му да му доведе зет.

Първоначално Джиджи мислела, че той се шегува, но после буквално била залята от предложения. 33-годишната Чао разказа, че вече е получила около 200.

„Свързват се с мен във Facebook, по имейл, в Twitter. Нелепо е“, сподели тя пред „Дейли телеграф“.

Чао, която е изпълнителен директор на компанията на баща си „Чюк Нанг"  допълни, че получава запитвания от мъже, които казват, че търсят любовта и я канят на среща. Получила е и няколко по-нестандартни предложения. Някои мераклии за съпрузи дори й изпратили свои голи снимки или предлагали информация за финансовото си състояние.

Предложения завалели от целия свят – щата Оклахома в САЩ, Нигерия, Индия, Турция и дори България. С нея се свързали и множество банкери.

В крайна сметка Чао била поласкана от постъпката на баща си и признава, че много го обича и двамата имат прекрасни отношения, въпреки че той не признава връзката с приятелката й.

„Не че той не ме приема. Той просто не приема начина, по който обществото ще гледа на мен. Бракът все още е форма да придобиеш определен социален статут. Разбирам го, разбирам защо прави всичко това“, казва тя.

Чао разказва, че се срещнала с половинката си Шон Ийв по работа. Била привлечена от нея, защото партньорката й е пряма, неманипулативна, откровена, имала силни семейни ценности и много била загрижена за приятелите си.

„Много съм щастлива, когато съм с нея“, добавя Джиджи. Всъщност тя е излизала и с мъже, и с жени и винаги е била искрена със семейството си за връзките си.

Майка й обаче също трудно приема сексуалността й. Чао си спомни, че когато била на 16, споделила за връзка с друго момиче, при което майка й буквално й ударила главата в стената.

Въпреки че през последните години гейовете, лесбийките, бисексуалните и транссексуалните в Хонконг стават все по-забележими, те все още не са приети от голяма част от обществото. Според Чао все още има какво да се направи по отношение на съзнанието на хората в тази посока.

Всъщност около баща й също има скандали. През 2003 г. той се появи на челните страници на вестниците, след като неговият „Ролс Ройс“ се запали, докато са били вътре заедно с приятелката му. Магнатът никога не се е женил, а веднъж дори заяви, че е имал интимни отношения с около 10 000 жени.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини