От х:

Днес в x:

Турци на опашка, за да дарят част от черния си дроб на Анджелина Джоли

Голям брой турски граждани са проявили желание да дарят част от черния си дроб на холивудската актриса Анджелина Джоли, за която се твърди, че се е консултирала в Анкара с турски лекар за чернодробна трансплантация, съобщава турският вестник "Миллиет", цитиран в сряда от БТА.

Появиха се информации, че при неотдавнашното си посещение в Турция Джоли, която е специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците, е имала тайна среща в хотел в турската столица със световно известния хирург проф. Яман Токат.

Твърди се, че актрисата страда от хепатит С и това е довело до разрушаване на черния й дроб.

"Миллиет" пише днес, че след появилите се информации за намерението на холивудската звезда да се подложи на чернодробна трансплантация в Турция, голям брой турски граждани са звънели в болницата, в която работи хирургът Токат, за да предлагат да дарят част от черния си дроб.

Турците първо питали дали са истина твърденията за това, че Джоли е необходимо да се подложи на трансплантация. "Миллиет" отбелязва, че заради огромния брой на обажданията на турски граждани, желаещи да помогнат на Джоли, телефонните линии на болницата вчера са били блокирани.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини