От х:

Днес в x:

Почнаха рушенето на Бедния, медиите заети с министри

Рушенето почна

Случайно или не, при пълна заетост на хасковските медии, стартира рушенето на жилището на Георги Кьосепашев-Бедния в квартал Орфей. Жилището бе незаконно и ДНСК се заканваше да руши още вчера. При наличието на 20-на обективи и микрофони обаче, разрухата бе отложена. Днес обаче се чакаше визита на двама министри в региона плюс дела и присъди за убийства в хасковския съд. И без това малобройните екипи на хасковските медии бяха разпънати на 150 км растояние.

Днес към 11 часа работници на строителната фирма „Марчела“ започнаха да разбиват с хилти носещите колони на незаконното жилище на Орфей 20 К. Разрухата започна дори още преди да се изнесе напълно багажът на семейството. Продължава интензивно и сега, макар да е трудно видимо отвън, понеже все още се работи между 4 стени. От утре обаче стените може и да ги няма.

Фамилия Кьосепашеви се е пръснала да спи при роднини, информира големия син на Георги, Стоян. Вчера младият мъж бе изпаднал в бяс при вида на държавните „рушители“ ескортирани от полицията. Баща му пък грабна пушката. В момента Бедния е на свобода и лично наблюдава сриването на дома в който е живял цели 12 години. Фамилията няма друго жилище и търси подслон при роднини.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини