От х:

Днес в x:

Култова крими драма по ТВ "Аида - Хаскoво"

Труповете в Мидсамър не свършват. За изненада на самите автори сериалът продължава вече дванадесет години да привлича вниманието на зрителите. От самото начало до ден днешен инспектор Барнаби се играе от Джон Нетълс. Образът е толкова сполучлив, че получава одобрението на широка публика и не напуска сериала през цялото това време. По същата причина е и толкова труден за актьора, който го изпълнява. Играта на Джон Нетълс се сочи като една от съществените причини за дълготрайния интерес към "Мидсамър мърдърс". Актьорът остава верен на персонажа си, като успява да го развива и обогатява през годините по един интилигентен начин. Любимецът на зрителите, главен инспектор Барнаби, и в 10-и сезон има своя верен помощник Скот, с който разследват зловещите събития в селото. Под повърхността на пасторалната идилия се крият опасност и смърт. Убийства, шантаж и измами са обичайни явления сред местното население.

"Убийства в Мидсамър" е сниман в Бъкингъмшир, Бъркшир, Чилтърн и графствата около Лондон. Историята е адаптация на едноименната поредица на писателката Каролайн Греъм. Сериалът е продаден в над 180 страни по света, навсякъде посрещан с нестихващ интерес.

За любителите на криминалета - от 17 септември започва излъчването на 10-и сезон по ТВ "Аида-Хасково". Всеки делничен ден от 22 часа ще бъде разгадавано поредното престъпление в благопристойната английска провинция. Повторението на "Убийства в Мидсамър" са от 12 часа (на следващия ден). Разбира се, след десетия, по регионалния канал ще тръгне и 11-и сезон на култовия сериал.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини