От х:

Днес в x:

Поли Генова сгоди влюбени на сцената

Южния плаж Приморско се превърна в най-горещата парти точка на Черноморието през уикенда. Lady Fresh Beach Fest над 1000 души от 12 часа в събота до зори в неделя.

Lady Fresh Beach Fest се оказа съдбовен за 26-годишния Павел и приятелката му Галя. Младежът направи романтично предложение за брак, което двамата ще помнят завинаги. Цялата организация бе пазена в пълна тайна от момичето до самата развръзка, когато Павел поиска ръката на Галя от сцената по време на изпълнение на Поли Генова. Нейното „Да“ бе бурно аплодирано от публиката, а младата двойка изтанцува своя първи танц на хита „1,2,3“.

Специалната „плодова стая“ стана една от най-атрактивните фен зони на плажа. В нея се тренираше бейзбол с истински лимони и грейпфрути вместо топка. 

Спускане директно в морето по 25-метрова пързалка в горещия августовски ден, надуваем батут и пързалка и плаващо волейболно игрище допълваха забавлението. Волейбол имаше и на плажа, също и игри с фризби, джаги и мини футбол. Жегите останаха незабелязани на фона на битките с водни балони, освежаващите Fresh пожарникар(к)и и дъжда от пяна.

Настроението на брега достигна продължи с 6-часов концерт, в който публиката пя и танцува заедно с Лора Караджова, Поли Генова, Мона, Рут Колева, Веси Бонева, Румънеца и Енчев, Deep Zone Project и сетовете на DJ Marten.

В началото на партито водещите Део и Вики обявиха и специалната изненада от публиката на Lady Fresh Beach Fest – Lady Fresh изпълнителка на феста. Тя беше избрана от феновете, които през целия ден до началото на концерта гласуваха за своя фаворит.

Любимка на публиката се оказа Лора Караджова. „Да бъда избрана за Lady Fresh е страхотно признание за мен. Това е супер изненада”, коментира Лора, докато беше на сцената. Тя благодари на феновете и ги обяви за „най-готините хора на морето“, след което откри концерта и даде силен старт на шоуто с наелектризиращите си летни хитове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини