От х:

Днес в x:

Официално: Стилиян Петров е в ремисия!

Ръководството на "Астън Вила" излезе с официално изявление, че капитанът на тима Стилиян Петров е в ремисия, пише gong.bg. С огромна радост клубът може да потвърди от името на нашия дългогодишен капитан Стилиян Петров, че акутната левкимия на Стан е в ремисия", гласи съобщението на официалния клубен сайт.

„Стан иска да използва възможността, за да изрази дълбоката си благодарност към медицинския екип, който се грижеше толкова добре за него, откакто диагнозата му бе поставена преди четири месеца."

„Той иска също така да изкаже дълбоката си благодарност за невероятната обич и подкрепа, която получи от феновете на Вила, неговите съотборници и колеги в клуба, както и от футболните запалянковци и още много други хора по целия свят през този период", гласи още изявлението.

„Той и неговото семейство наистина са трогнати от дълбочината на чувствата в толкова много хора, която също така му вдъхна страхотни сили."

„Борбата на Стан не е свършила. През следващите дни, седмици и месеци го очакват нови битки. Но той желае да сподели с всички добрите новини сега, а след време ще отправи и свое собствено съобщение към всеки от вас", казва се в позицията на клуба.

"От името на Стан клубът иска да благодари на всички за зачитането на неговото и на семейството му лично пространство по време на неговата битка срещу акутната левкемия и за разбирането, проявено към неговото състояние."

„Стан остава все така уверен в своя кръстоносен поход", завършва изявлението от Астън Вила.

Миналия месец се появи информация, че Стенли е преборил болестта, но се оказа, че информацията е прибързана. Тогава доктор Алистър Кембъл, който съобщи, че Стилиян Петров е в ремисия, се извини за подадената неправилна информация. Сега обаче от клуба, в който играе Стенли, официално обявиха, че капитанът е в ремисия.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини