От х:

Днес в x:

Ама наистина ли? Джони Деп зарязан от бисексуалната Амбър?

Снимка: Splashnews

Филмите с участието на Деп са отбелязали над $2.2 милиарда приходи в боксофиса на щатите  и над $5 милиарда по света. Номиниран за Оскар за най-добра мъжка роля трикратно, Награда на гилдията на актьорите четирикратно и Награда Златен глобус осемкратно. Има награди за Най-добър актьор от Златните глобуси за ролята си в "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт" и от Гилидията на актьорите за "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла".

Обаче сега май е зарязан. Защо му трябваше да се разделя със сладката Ванеса? Защото се хвана с бисексуалната красавица Амбър. Сега пък се носят слухове, че Хърд, с която се запознават преди три години на снимачната площадка, се среща отново с бившата си изгора, фотографката Тася Ван Рий.

Връзката между Джони Деп и Амбър Хърд е само на няколко месеца, започнала преди официалната раздяла на Деп с Ванеса Паради. На прага на 50-те, невероятният Джони решил да фокусира изцяло вниманието си върху отношенията си с бисексуалната Хърд. Даже купил на Амбър кон, с който да си организират романтични разходки из Ню Мексико, разкри близък приятел на двамата. Почти два пъти по-младата Амбър се раздели с официално с  приятелката си Тася Ван Рий. Обаче през уикенда двете с бившата обядвали в популярно заведение в западните части на Холивуд. Двете дами изглеждали щастливи и прекарали целия следобед заедно, след което се качили в колата на актрисата. Ами сега?

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини