От х:

Днес в x:

Лъжат ни: хасковлийки са с малки цици

Намалението привлече много дами

Солидно намаление на дамско и мъжко бельо на черния петък 13-ти, обявиха елитни хасковски магазини. Български сутиени и бикини бяха намалени с 30 % , а най-евтините вървяха по 3.50 за сутиен, до 1.40 за прашки. Боксерките и за мъже и за жени бяха малко по-скъпи. Заради намалението, народът се изби да избира и купува-някои за жени, други за любовници, трети за себе си.

Най-голям интерес кой знае защо, привлече разпродажбата на камуфлажният елемент наречен сутиен. Оказа се, че в най-търсените размери нямаше какво да се разпродава, защото всичко бе купено. Хасковлийки са масови клиентки на сутиени 75- 80 с чашка Б. Меко казано, това това означава скромен бюст. Констатация която рязко контрастира с издутите пазви, шестващи из хасковските улици. Заключението за мъжете е повече от неприятно-лъжат ни, че пушек се вдига!

Отдавна открили истината мъже се ровеха примирено из щандовете за да открият изненада за своята половинка. Налагаше се любезните продавачки да ги запознават какво точно е ортопедия, банела и тънките разлики между едни боксерки и други. Допустимата опция бе смяна на горната част от комплекта, ако не пасва на природните дадености на дамите. За жените бе по-лесно-те просто мереха бельото, а ако купуваха за мъже, гледаха предимно марките без да се притесняват за размерите. Ластичните материи компенсираха разликите. Пък и знайно е, че мъжете /все още/ не са толкова суетни и не им се налага да лъжат миглите, точно с тази си част от тялото.

Г. Христов

Голямото ровене
Голямото пробване
Голямото избиране
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини