От х:

Днес в x:

Дим да ме няма

Днес стартира лятното турне на Графа „Jim Beam да ме няма“.

Първата спирка от обиколката, която ще продължи до края на август, е клуба на Боби Турбото в Обзор - „Entourage Beach Bar”. До края на месец юли турът ще премине през Planet Club, Варна на 14-ти, Брилянтин, Пловдив на 20-ти, басейн Леда в София на 21-ви, Dance Club Messalina в Поморие на 26-ти, Planet Club, Влас на 27-ми и Salsa Bar в Приморско на 28-ми. През август предстои да бъдат посетени Summer Mood, Лозенец на 1-ви, Jukebox в Бургас на 4-ти, отново Варна, този път в Rappongi на 17-ти и още пет града, за които датите се уточняват.

На турнето с Графа отново ще са обичайните заподозрени - Борислав Бояджиев, известен като DJ Borche, Теа от Teabo Project и екзотичната Индира. На няколко от концертите специални гости ще бъдат Бобо и Печенката. Първият от тях, на който тримата изпълнители на супер хита „Дим да ме няма“ ще се появят заедно е софийският.

Специално за турнето „Jim Beam да ме няма“, Графа и екипът му са направили нови летни аранжименти на част от песните в репертоара му. Очертават се незабравими горещи нощи със страхотна българска музика и класно шоу.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини