От х:

Днес в x:

"Любен Каравелов" изпратиха тържествено един успешен Випуск 2012

Випуск 2012 на ОУ „ Л.Каравелов” завършва с 19 отличници, от които  три пълни – Милена Ганчева Дицова, Никол Емил Добрева, Гергана Петрова Георгиева

Много емоции, вълнения и сълзи на радост белязаха края на учебната година на седмокласниците от "Л. Каравелов". Учениците и техните преподаватели се гордеят с успехите на Випуск 2012. Училището е на трето място в града и четвърто в областта по резултат от Националното външно оценяване по БЕЛ, като отличните оценки са три. По математика - една пълна шестица и пет отлични оценки.

Седмокласниците се доказаха в различни състезания, проекти и в спорта. Милена Ганчева Дицова е и носител на Каравелова награда и златна грамота от Национално състезание по БЕЛ, организирано от Национално сдружение на филолозите, София.

Учениците от седми клас участваха  в  Проект „Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти – УСПЕХ”, по бюджетна линия „Да направим училището привлекателно за младите хора” – ОПРЧР.

Випускът показа отлични спортни постижения. Станимир Павлов Делчев е Републикански шампион по бокс. На Областния шампионат по волейбол първо място извоюваха за момчетата от 7 клас. На Турнира за купа "България" по хандбал Мария Димитрова спечели приза за най-добър състезател на първенството.

"На добър час" пожелаха на седмокласниците със специално тържество в училището.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини