От х:

Днес в x:

11 °C

Немски автосалон в двора на Математическата

Мерцедеса събираше очите на всички в двора на гимназията

Автоизложение на немски автомобили шашваше посетителите на хасковската математическа гимназия. В двора използван и като паркинг се мъдреха опели, БМВ, а перлата в короната бе чисто нов Мерцедес, модел 2012-та година. Колата събираше погледите на съученици, учители и случайно приходящи. Убийствената красота на гордостта на немската автомобилна индустрия се подчертаваше и от ослепителния бял цвят. Плюс екстрите характерни за автомобил последен модел. 

Това е Мерцедес CLS в изпълнение на АМG, показва справка в специализираните автомобилни сайтове. Само втората употреба му струва 142 хиляди лева. Според познавачи нов-струва над 100 хил евро. Цената между впрочем варира в зависимост от екстрите. 

Мерцедеса бе оглеждан с влажен поглед от гимназистите. Един от тях го обяви за свой, но светкавично се отметна от думите си като видя насочения обектив. Все пак се установи, че е на ученик от гимназията.

Белият звяр с мотор от 5-6 хиляди кубика се кара от нежна 11-класничка на име Айлин. Отлична ученичка и много красиво момиче, похвалиха я съучениците и. Карала отдавна, но Мерцедеса се появил тази година. По неофициална информация, бил подарък за рожденният и ден. 

Колата е с немски регистрационен номер, но това не учудваше никой. Стандартна практика за доста богати хора в България е скъпите коли да са регистрирани в чужбина, за да няма в България неудобни въпроси от данъчните. Впрочем, практиката е абсолютно законна. Мерцедесът пък е убиец. Както се казва-дай боже всекиму. Ако не Мерцедес, поне Хамър.

Г.Христов

Кандидат-собственика на Мерцедеса, който бързо се отказа от претенции
Всъщност количката е в нежните ръце на 11-класничка
Езиковата цака с Хамър, ПМГ надкози с Мерцедес 2012-та
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини