От х:

Днес в x:

Лишават подгласничка на Мис България

Втората подгласничка Паула Коленцова спретна истински цирк и изправи на нокти организаторите на конкурса „Мис България 2012" с поведението си след церемонията. Блондинката може да се сбогува с короната си, тъй като отказа да спазва ангажиментите си по договора.

„Паула не се яви на снимки, отказва да изпълнява задълженията си. Явно е обидена, че не е на първо място," коментираха за "Монитор" от екипа на !No Frame media.

Още по време на състезанието Паула не се разбираше с останалите претендентки за короната. Когато любимката на зрителите Ина Манчева беше избрана за Мис България 2012, съперницата й направо полудяла. Двете делели една хотелска стая и когато Мис България 2012 се прибрала в хотела, Паула си била събрала багажа. След празниците организаторите на конкурса ще решат дали да отнемат короната на втората подгласничка.

Поведението на Коленцова не можа да помрачи радостта на Ина Манчева от короноването й за Мис България. 17-годишната ученичка от Враца събра и най-много гласове във вота на публиката и очарова с красотата си деветчленното жури. Тя ще представи страната ни на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят", който тази година ще се проведе в Китай. Габриела Василева беше определена за първа подгласничка на Мис България 2012, а Паула Коленцова за втора подгласничка.

„Изключително съм щастлива, че в България има толкова хубави и умни момичета. Те, както и всички почитатели на конкурса „Мис България", заслужават такъв грандиозен финал. Пожелавам на Ина успех, късмет и достойно да представи България на конкурса „Мис Свят", заяви продуцентът на „Мис България 2012" и риалити формата „Пътят към короната 2" Виолета Сечкова.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини