От х:

Днес в x:

Отправиха препоръка за светофар на "Панорамен път" и "Бузлуджа"

Съветникът Данчо Данев предложи да се постави светофар на Т-образното кръстовище на улиците "Бузлуджа" и "Панорамен път"

Препоръка към кмета на Общината Иво Димов отправи днес в залата на местния парламент общинарят Данчо Данев. Той предложи на администрацията да постави светофар на Т-образното кръстовище между ул."Бузлуджа" и ул."Панорамен път".

Целта е да бъде улеснен трафикът от автомобили, предизвикан заради затварянето на ЖП надлеза на бул."Трети март". В момента потокът от коли се поема от тези две улици. Като положителен пример Данев даде поставената тази пролет светофарна уредба на кръстовището на бул."Раковски" с ул."Иван Вазов".

"Завой наляво от "Бузлуджа" към "Панорамен път" е невъзможен почти и е мечта за един нормален шофьор", подчерта в шеговит стил Данев. Той препоръча още да се постави и ограничение на скоростта до 60 км. в тази част на пътя, където са разположени къщите. След жилищната част, скоростта отново да бъде 80 км., предложи Данев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Улица "Панорамен път" стана натоварена след събарянето на стария ЖП надлез на бул."Трети март"
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Re
    reostat_1414243586
    1 0
    16:18, 25 окт 2014
    Еха еи къде са хората с бръмбарите в главите говорят за скорост 60 _80 км и си карат колите с 90 та и нагоре От табелата Населено място ДИМИТРОВГРАД до хлебозавода та чак до добричкия разколон се кара с 50 , че е околоврътен пак си е с 50
Последни новини