От х:

Днес в x:

Депутат, кмет и ротарианец откриха детската площадка

Точно в 19.00 часа тази вечер лентата на новата детска площадка на централния булевард "Раковски" в Димитровград бе прерязана и съоражението бе официално открито. Честта се падна на депутата Иво Димов, кмета на общината Стефан Димитров и новия президент на димитровградския Ротари клуб Манол Ангелов. Малко преди това ротарианец №1 в Димитровград разказа, че съоражението е планувано и изработено за три месеца и пожела на децата да го ползват със здраве. Манол Ангелов връчи сертификат за дарение на градоначалника, а той обеща общината да се грижи за детската площадка и тя да остане във вида в който е сега.

Още преди официалния старт на церемонията майки, татковци, баби и дядовци бяха насядали по пейките наоколо. Децата път изпробваха новите съоражения под звуците на музиката, изпълнена от Духовия оркестър на Димитровград.

Въртележката стана любимо място на децата
Президентът на Ротари клуб -Димитровград Манол Ангелов

Млади и стари очакваха официалната церемония за откриване на площадката. На упреците, че няма сянка над новото съоражение и лятото тук ще е жарко, от Ротари клуб отговориха че са засадили дървета около паркчето.

Накрая всички малчугани получиха сладолед, шоколад и много лакомства, осигурени от Ротари клуб.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини