От х:

Днес в x:

Хасковските прокурори на бунт, пробутват им грозни тоги

Вляво е новата тога, вдясно - старата

Бурно негодувание сред хасковските обвинители предизвикаха новите червени тоги, изпратени им Върховна касационна прокуратура. Там е била проведена обществената поръчка за изработката на новото служебно облекло на прокурорите.

Те са грозни, неудобни и се мачкат лесно, коментираха възмутени обвинители. Накои от тях обявиха, че няма да ги облекат в съдебната зала, за да не се излагат. Предпочитали старите, които в сравнение с новите изглеждат много по-внушителни и вдъхващи респект. На снимката вдясно е стара тога, вляво – новата.

На всичко отгоре изпратените служебно облекла стрували цели 170 лева. Платът е 30 процента вискоза и 70 на сто полиестер, показало бързото разследване на обвинението. Това няма как да струва 170 лева, коментираха те. По неофициална информация изпълнител на поръчката на Върховна касационна прокуратура е фирма на бившата депутатка от БСП и внучка на комунистическия диктатор Тодор Живков - Евгения Живкова.

Новите червени тоги предизвикват възмущението само на дамската част от прокуратурата. Мъжете засега приемат удара по мъжки.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини