От х:

Днес в x:

"Арда" изпусна "Царско село" в София

АРДА завърши наравно 0:0 като гост на Царско село, в среща от втория кръг на efbetЛИГА. Двубоят се игра на ст. Славия в София. Срещата изгледа и президентът на клуба Петър Пешев, а близо стотина привърженика подкрепяха отбора от първата до последната минута.

Срещата започна с удар на Георги Минчев още в 4-та минута, но топката попадна право в ръцете на Иван Караджов. Отговорът на АРДА бе мигновен и секунди по-късно. Иван Коконов, който изигра мач номер 200 в елита, центрира към Марчев, но малко не достигна на играчът с номер 9 да насочи топката към вратата на домакините. В 10-та минута Иван Караджов показа завиден рефлекс, избивайки топката след опасен удар на Антуи. В 34-та минута Веселин Марчев пое топката и реши да изненада Чворович, като отправи далечен удар от около 20 метра.

След почивката футболистите на АРДА продължиха да контролират топката, и в 55-та минута Коконов се отскубна от бранител на домакините, напредна и след като бе бутнат в наказателното поле, съдията отсъди нарушение именно на играчът на АРДА. Три минути по-късно Жоао Аморим отправи опасен удар от границата на наказателното поле, но топката мина в страни от вратата. В 76-та минута Караджов спаси два опасни удара на футболисти на Царско село. Най-опасното положение за столичани бе в 78-та минута , когато Георги Минчев излезе сам срещу Караджов, но стража на АРДА се оказа сериозна преграда и не допусна топката да влезе в мрежата. В ответната атака на АРДА Радослав Василев надбяга своя пазач, но и той не успя да се разпише. В 84-та минута арменският национал Румян Овсепян пое топката на границата на наказателното поле, отправи силен удар, но право в ръцете на Чворович. Така футболистите на АРДА записаха второ равенство от началото на първенството и има актив от две точки.

ИВАН КРАДЖОВ БЕ ОПРЕДЕЛЕН ЗА ИГРАЧ НА МАЧА СПОРЕД ЗРИТЕЛИТЕ НА DIEMA!

В следващия трети кръг АРДА приема Берое, като срещата е на 27 юли от 21:00 часа, на ст. Локомотив в Пловдив.
СЪСТАВ НА АРДА:
1.Иван Караджов, 20. Деян Лозев, 21. Венцислав Василев, 5. Зоран Гаич, 12. Дарко Глишич, 8.Румян Ховсепян, 27.Емил Мартинов, 9.Веселин Марчев, 30.Жоао Аморим, 17. Иван Коконов, 45 Илиша Сам

РЕЗЕРВИ:
91. Николай Банков, 71.Пламен Крумов, 4.Милен Стоев, 73 Венцислав Бенгюзов, 10.Ахмед Осман, 11.Александър Георгиев, 99. Радослав Димитров

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини