От х:

Днес в x:

"Аполо: Изгубените записи" и "Седмицата на акулите" по DC през юли

Седмицата на акулите 2019
От понеделник, 29 юли, в 00:00 ч.

"Седмицата на акулите" - попкултурният феномен, който е едно най-дълго просъществувалите и дългоочаквани телевизионни събития, се завръща с грандиозен замах! Разнообразието от филми и поредици за акулите, които хвърлят светлина върху тези мистериозни и великолепни създания, е впечатляващо. С помощта на най-уважаваните експерти и научни организации, сезонът на акулите демонстрира нови открития и развитие на технологиите, с които можем да опознаем по-добре могъщите и често неразбрани акули. Време е да се гмурнем в дълбините на океана, за да се сближим с едни от най-смъртоносните хищници в света и да ги изследваме по съвършено нов начин.

Аполо: Изгубените записи
От 21 юли, в 23:00 ч.

През юли 1969 г. се твори история, когато 600 милиона души гледат гигантската крачка за човечеството на Нийл Армстронг, който стъпва на Луната. Но зад емблематичните кадри се крие неразказана история, която сега осемте оцелели астронавти на "Аполо" разкриват от първа ръка. Сред тях са пилотът на командния модул на "Аполо 11" Майкъл Колинс и работилите в контролния център "Хюстън" и в космическия център "Кенеди", Флорида. Документалната поредица изкусно обединява забележителни архивни кадри, много от които са ремастерирани и избрани от хилядите метри забравени ленти, и показва смелата историческа мисия на "Аполо 11" в съвършено нова светлина.

Камиони в калта
От сряда, 10 юли, в 21:00 ч.

Заредената до дупка поредица ви отвежда под капака на тайните състезания с камиони за невероятно повдигане на адреналина! Чък Дейвис, Крис Ледфърд и Мат Стийл основават "Полуделите камиони" през 2005 г. с малки събития за издърпване на затънали камиони в Централна Флорида. Събитията прерастват в свирепа и задъхана надпревара на най-безстрашните шофьори и впечатляващи камиони. В поредицата "Мръсните 7" - най-добрите състезатели в Централна Флорида, се спускат и омазват до ушите с кал в "Ямата" - огромна кална отсечка, създадена да поглъща мега камиони. Във всеки кръг състезатели от целите САЩ поставят на изпитание силите си и своите машини и само най-здравите ще прекосят линията на финала, без да спрат. Очакват ги седем кръга, парична награда и неизброими странични обзалагания и отборите се впускат в епична битка помежду си, за да проверят кой ще победи, ще отнесе наградата у дома и ще спечели правото на отбора си да се фука безсрамно месеци напред.

Реставрации за бъдещето
От петък, 5 юли, в 21:00 ч.

В наши дни почти всеки разчита за какво ли не на модерните технологии. От мобилни телефони до кухненски роботи, всеки аспект на ежедневието се обслужва от високотехнологични устройства, които повечето от нас приемат за даденост. Но какво ще се случи с нас, ако изведнъж технологията, на която разчитаме толкова безпрекословно, просто спре да работи? Група от иновативни инженери и работници в Чатануга, Тенеси, под ръководството на механика и експерт по оцеляването Бо Боруф, нямат никакво намерение да поемат този риск. В поредицата момчетата откриват ретро уреди, възстановяват ги до пълна изправност и ги продават на хората, които се подготвят за деня на Страшния съд, често реализирайки добра печалба.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини