От х:

Днес в x:

Наводнение и дупка на улица "Акация" след пороя в Хасково (видео)

Изображение 1 от 6

    Отново се образува дупка на улица "Акация" в Хасково. Ямата зейнала след проливния дъжд, излял се днес следобед в областния град. Участъкът с язвата е бил насипан с чакъл, който е отнесен от дъжда, залял цялата улица. Читатели на Haskovo.net изпратиха и видео клип от момента на наводнението.

    Така в пътното платното се е образувала дупка с дълбочина около половин метър. Живеещите в района я маркираха с подръчни средства, за да се забелязва от преминаващите пешеходци и шофьори.

    Това е една от многото дупки по хасковската улица образували се след дъждовете през юни. 

    Междувременно един от обитателите в района се жалва от купища боклуци, намиращи се в тревното пространство между 5-ти блок на "Акация" и 28-ми блок на булевард "Васил Левски". Мехмед Емин обясни, че нерегламентираното сметище се образувало от недобросъвестни обитатели, които си изхвърляли сметта през тераси и прозорци. Мъжът настоява боклукът да бъде почистен и ако трябва да се налагат глоби, каквито са предвидени в общинската наредба за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци. Той поясни, че от общинско предприятие "Екопрогрес" периодично почиствали. Последно теренът бил почистен преди около двайсетина дни, но отново се натрупали боклуци.

    При днешния порой се наводни и улица "Габрово", където е водата заляла гаражи. Друг читател изпрати видео клип, заснет минути след валежа. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини