От х:

Днес в x:

70 деца плуваха, за да покажат, че имат алтернатива пред дрогата

    70 млади плувци от Хасково не се изплашиха от дъжда този следобед и се включиха в надпреварата на басейна в комплекс „Фантазия“. Инициативата е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“, която върви цяла седмица.

    От година на година участниците в плувната надпревара се увеличават. А това е абсолютно доказателство, че добрите традиции са винаги добра алтернатива за използването на свободното време, коментира Юлия секретарят на местната Комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Юлия Динкова.

    Плувците се състезаваха, разпределени в две възрастови групи-от 10 до 14-години и до 18 години и в групи момичета-момчета.

    В басейна обаче скочиха и няколко по-малки участници на възраст 7 и девет години.

    Всички получиха грамоти. А за победителите има и купи. Накрая състезанието преля в купон с почерпка торта и безалкохолно за всеки.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ми
      минас ованес- керкенес
      4 -3
      18:45, 26 юни 2019
      Юлия Динкова е отчела мероприятие което може би е единственото и за цяла година но важното е че е на служба и получава заплатка
    • 2
      Ха
      Хасковски наблюдател
      0 0
      21:27, 26 юни 2019
      Поради това че това лято посещенията в този басеин са почти нулеви и се прави мероприятие, общинските служители си разделят получените парите по предназначение със собствениците на басейна. Отчита се дейност и медиите подробно докладват за случая! Всички са доволни и децата най-много. Пито платено!
    Последни новини