От х:

Днес в x:

Б.Т.Р. с Джон Лоутън на Джулая в Тутракан

Турнето на Б.Т.Р. стартира в ранните часове на 1 юли в Тутракан.

По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън , точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Юрая Хип „Джулай Морнинг“. Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Юрая Хип и авторски на Б.Т.Р.

Турнето продължава на 4 юли в Панагюрище - „Ахат“, Джо Лин Търнър / вокал на „Рейнбоу“ ,“Дий Пърпъл“/, Б.Т.Р. и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав“ - Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър .

Другите дати от турнето през са: 5 юли - Девин, 6 юли - Тетевен, 2 август - Бяла / Русе, 25 август - Аксаково /Варна.

На 1 септември, на един от най-престижните фестивал у нас - „Аполония“, с концерт – премиера Б.Т.Р. ще представи новия си албум "Невидими стени".

На концертите, с безкомпромисна класа във всички компоненти, Б.Т.Р. изпълняват повечето песни от последния си албум „Невидими стени“, както и най-популярните си хитове.

Б.Т.Р. в състав Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков – барабани издаде 12-ия си студиен албум „Невидими стени“ през март 2018 с концерт. Премиерата му бе в зала 1 НДК, последва национално турне на най-големите сцени с предварително разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпа за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж.

През 2019 г. групата реализира Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което  премина при пълни зали, срещи на групата с почитатели,  концертите са отразени от чуждестранната преса.

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега  са факт, в необичайните за българския ефир  видеопродукции в стилистиката на киното към: „Моята сила“ , „Тези дни“, „Никога преди“, които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните класации.

Информация за концертите на официалната фейсбук страница на Б.Т.Р.  https://www.facebook.com/btr.bg/

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини