От х:

Днес в x:

Организират седми турнир по вдигане на тежести в памет на Антон Колев

Седми републикански турнир по вдигане на тежести е организиран в Хасково в памет на Антон Колев, който загина в катастрофа. Трагичният инцидент стана на булевард „Илинден” в областния град на 16 юни през 2012 г.

Антон Колев беше активен спортист и имаше успехи в републикански състезания по силов трибой. Той бе състезател на хасковския клуб по силов трибой "Аякс", който е основен организатор на състезанието, което ще се проведе със съдействието на община Хасково.

Надпреварата ще се проведе в парк "Лебеда" в интервала от 9 до 21 часа утре /22 юни 2019 г./. Силоваците могат се запишат на място като са предвидени по 3 категории в двете движения мъртва тяга и вдигане от лег - до 74 кг, до 100 кг и над 100 кг. Тази година организаторите са решили да направят двубой в двата стила тяга - сумо и конвенционална.

Кантарът за всички категории мъртва тяга е от 7:30 до 8:30 часа като изпълненията ще започнат в 9:00 часа. Кантарът за всички категории вдигане от лег е от 10:00 до 11:00 часа, а началото е предвидено за 12:00 часа, но е възможно да има промяна в часовете.

Правилата за състезанието ще бъдат по IPF стандарт. Трикото и чорапите за тяга са задължителни. Оценяването ще е по системата "Уилкс". За победителите е предвиден общ награден фонд от 4400 лева и предметни награди, осигурени от община Хасково и дарители, каза председателят на "Аякс" Ангел Киров, който е треньор и състезател в спортния клуб.

Предвидени са забавления и изненади за публиката и участниците. За настроението на присъстващите ще се погрижи DJ Джото.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    +-
    +-
    6 -4
    10:34, 21 юни 2019
    Общинска да подготвят фишовете, актовете и репатрака за множеството очаквани нарушители на правилата за паркиране около мястото на мероприятието.
  • 2
    Jo
    Jordan
    4 -6
    11:11, 21 юни 2019
    Ами те общинска да не се навъртат на около, че туко виж някоя щанга е по летяла към тях... 😀😀
  • 3
    Ту
    Тур до коленко
    22 -2
    12:51, 21 юни 2019
    Момчета спрете да взимате стероиди!!!!!Те са много вредни за вашето здраве,особено тези които се продават в момента,от пишман разбирачи по-всички фитнес зали в града!!!!Младежи вдигат кръвно и си заминават,млади и зелени от живота!!!Тренирайте чисто,пазете здравето си,то ще ви трябва!!!С билки и натурални продукти,също се постигат чудесни резултати!Обръщам се към Хасковската полиция,не се правете на луди ами хванете някой дилър на стероиди.....пълно е с тях по залите....!!!!!!!!!!!!Да продаваш стероиди е все едно,да продаваш наркотици,същият член от НПК....354а!!!!Защо чакате някой да умре и тогава се разработвате,вашите деца също тренират фитнес,и се зобят с боклуци!!!Замислете се реално в какво общество на наркомани и зобещи наркомани живеем!!!Не си ли помогнем сами,няма кой да ни помогне!Пожелавам успех на всички,които тренират чисто,и на кадърните съвестни полицаи!!!!
    • Лу
      Лудия
      2 -30
      14:05, 21 юни 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ту
      Тур до коленко
      15 -3
      14:39, 21 юни 2019
      До-Лудия,много си глупав!Това което си написал,е много глупаво и просто!!
Последни новини