От х:

Днес в x:

I’ll be back! Първи тийзър на Terminator: Dark Fate

Доста чакане си беше. И да, ние ги броим от Judgment Day (1991) – последният истински Терминатор на Джеймс Камерън. Всичко след това... абе да речем, че силно ни се иска да го забравим.

И тъй, близо 3 десетилетия по-късно, най-после доживяхме филм, който действително изглежда като продължение на Т1 и Т2, а не като поредната подигравка с един от най-култовите сай-фай франчайзи в киното.

Старите ни любимци отново са на линия – Линда Хамилтън отново е Сара Конър (алелуя!), а бат Арни си е... ами бат Арни – за нас Шварценегер завинаги ще си остане първо и преди всичко Т-800, а чак след това всичко останало.

Първият тийзър трейлър на Terminator: Dark Fate вече е онлайн и можем да дишаме малко по-спокойно. Продукцията, оглавена отново от Камерън, при това в комбинация с модерни легенди като Дейвид Гойър (трилогията Dark Knght) и Тим Милър (Deadpool), изглежда обещаващо.

Леееко CGI-а фъщи сякаш, но ей – никакви ефекти не могат да заменят дуета Шварценегер – Хамилтън.

Освен това новите таланти в лицето на Макензи Дейвид (Грейс – супер войник от бъдещето – полу човек – полу машина) и Габриел Луна (новият Терминатор, който за последно засякохме в ролята на Ghost Rider в тв шоуто Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) сякаш никак не се справят зле.

Екшънът видимо ще е на ниво и единственото, за което се сърдим на Paramount е, че първия им тийзър не разкрива почти нищо за ролята на стария T-800 (Model 101) (Шварценегер).

Е, нищо де, до ноември има още време, няма начин да няма и други трейлъри. При всички случаи – чакаме!

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини