От х:

Днес в x:

Кола и камион катастрофираха между Хасково и Димитровград, мъж е в болница

    Лек автомобил Форд Мондео и камион Мерцедес катастрофираха по пътя между Димитровград и Хасково. Инцидентът стана около 13 часа днес.

    По това време възрастният шофьор на колата се движел в посока към областния град. Незнайно защо димитровградчанинът отбил за кратко на автобусната спирка край разклона за село Крепост. Потегляйки от спирката обаче катастрофирал с камион. При удара пострадал възрастният водач, който беше откаран в болница с травма на главата.

    От сблъсъка двата автомобила са с материални щети. На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване причината за удара. Движението в района беше временно затруднено.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ет
      Ето Ви един коментар
      58 -3
      15:50, 20 май 2019
      но не на новината, а на репортажа. Първи две изречения: възрастният щофьор пътувал към областния град /предполага се, че става дума за Хасково/. Той и съпругата му пътували към Пловдив за преглед. Как така пътуват хем за Хасково, хем за Пловдив, не знам, ама е напълно невъзможно, посоките са различни. Трето изречение - димитровградчанинът отбил на спирката...Кой подяволите е димитровградчанитът и кога преди това в текста сте казали, че някой е от Димитровград. Понанатък - потегляйки, катастрофирал с камион. Демек, шофьорът на колата катастрофирал с камион ???
      Ей, Хасково.нет, съвсем Ви падна нивото. Таози материал поставя повече въпроси и повече създава неясноти, отколкото да дава информация.
      • Ху
        Хулиган
        9 -1
        17:09, 20 май 2019
        Вероятно е пътувал от Димитровград към Хасково и на караемач завива за Пловдив! Спрял е за череши и не е видял камиона като е тръгнал.
    • 2
      Ер
      Еролл
      3 -12
      16:11, 20 май 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Ва
      Василев
      17 -2
      16:25, 20 май 2019
      Страхотен коментар! Кръшков,я си оправи репортерките!
      • За
        За съжаление
        8 -1
        17:40, 20 май 2019
        Кръшков го няма вече, то и затова така пишат.
      • На
        Най
        4 0
        18:40, 20 май 2019
        -долу на страницата пише ,че е главен редактор.А иначе Хулигана го е обяснил кратко и ясно с две приказки,а не с цяла "дописка"...
    • 4
      Не
      Неразбиращ
      8 -1
      18:45, 20 май 2019
      А бе, какво става с този разбъркан словоред в този уж, така наречен, репортаж ? Няма подредба на изреченията - уж се връщал към областния град, пък отивал към Пловдив за преглед, кой водач на коя кола е, къде е този димитровградчанин и т.н. Познайте сега този материал с колко неизвестни е ? Млади хора сте, пишете грамотно и разбираемо, ако искате да си вдигате рейтинга и оттам на медията !
    • 5
      Не
      некой си
      1 -1
      23:43, 20 май 2019
      ..." ... Простото тройно правило е вятър и мъгла. От календара не е останало нищо. Светът е хвръкнал по дяволите. Няма вече нищо правилно и установено. Таблицата за умножението се е побъркала. Две е осем, девет е единадесет, а две по две е осемстотин четиридесет и шест… и… половина. Нещо е всичко, нищо е нещо, а два пъти всичко е крем за лице, млечен коктейл и басмени коне. ...."
    Последни новини