От х:

Днес в x:

16 отбора участват в турнир по детски футбол в Момчилград


16 отбора участват в турнир по футбол, който се провежда от 11 до 13 май на стадион "Хасан Семерджи" в Момчилград. Проявата е под патронажа на кмета на община Момчилград Сунай Хасан и се провежда по програмата за развитие на детския футбол за деца, родени през 2009 и 2010 година. Партньори на турнира са общинска администрация - Момчилград, ОС на БФС - Кърджали, Асоциацията на българските футболисти и "Кока кола".
Гости в първия ден на турнира бяха Сунай Хасан, председателят на ОС на БФС - Кърджали Тургай Али, заместник-кметовете на община Момчилград Мехмед Мехмед и Севдалин Огнянов.
"Щастлив съм, че турнирът по детски футбол, чийто домакин за поредна година е Момчилград, става все по-популярен и в него се включват все повече участници. За екипа на община Момчилград детският спорт е най-важен. Практикуването на спорт, независимо дали футбол, волейбол, тенис, плуване, означава здраве, положителни емоции и изграждането на силни личности. От Момчилград са тръгнали много състезатели, които са стигнали до върховете на световния спорт. Убеден съм, че и сред вас има такива, които в даден момент ще станат шампиони", заяви при откриването на турнира Сунай Хасан.

Кърджали бг вести
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини