От х:

Днес в x:

Даниела Дариткова ще поеме поста председател на ПГ на ГЕРБ

Даниела Дариткова ще поеме поста председател на ПГ на ГЕРБ след оставката на Цветан Цветанов. Това заяви в отговор на въпрос на БНТ премиерът Бойко Борисов. Той уточни, че новият съдебен министър ще бъде обявен по-късно през деня, след необходимите проверки по кандидатурите. 

Брифингът в централата на партията бе след подписването на споразумението със СДС за съвместното участие на евроизборите на 26 май.

Даниела Дариткова е председател на Здравната комисия в 44-то народно събрание. Тя е депутат и от предишни народни събрания, уважаван лекар, който запази и практиката си.

Всички са напуснали държавните постове - и морално, и физически. Днес ще се подготвим, уточни Бойко Борисов по отношение на оставките на Цецка Цачева, Красимир Първанов и Ваня Колева.

За това че Цветанов запазва постовете си в партията, премиерът обясни: "Едното е държавната работа, парите на данъкоплатците другото - на партия ГЕРБ. Аз му вярвам".

Като си говорихме и вчера - 7 дена нямаше медия, която тази тема не я държаха от сутрин до вечер. Дали департаментът на САЩ ще излезе с подобен доклад за свободата на медиите. Какъв доклад тогава ще очакваме, много ми беше забавен да го чета, каза Борисов.

За приятелски огън, каквото бе обяснението за изнесената информация за седмия апартамент на Цветанов, е абсолютна лъжа - всички сме страдали от този скандал. Да не мислите, че е приятно да публикувате. Кредитният рейтинг на България се вдига, преборихме се за пакета "Мобилност", въпреки че двама не гласуваха

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    То
    ТОШЕТО
    0 0
    14:04, 17 апр 2019
    От трън та на глог, пожарникар, физкултурник , сега пък и аптекар -тежко на майка българия !!

Още новини

Последни новини