От х:

Днес в x:

ФК „Хасково” с поражение в контрола срещу „Арда” с 0:3

    Футболистите на „Хасково 1957” претърпяха поражение в първата си контрола. Днес тимът записа загуба в срещата срещу „Арда” (Кърджали) с 0:3, изиграна на градския стадион в Момчилград пред повече от 1000 зрители.

    Мачът премина изцяло под диктовката на домакините, които откриха резултата в 34-тата минута. Кърджалийци, които се борят за влизане в Първа лига, показаха класа и във второто полувреме вкараха още два гола, за да направят резултата класически.

    На терена двата тима показаха сравнително коректна игра, без груби нарушения. Треньорът на „Хасково 1957” Емил Ангелов и наставникът на „Арда” Стойчо Стоев направиха по няколко смени като в игра влязоха и някои от новите попълнения на хасковския тим. В кърджалийския състав пък играха петима от бившите играчи на „Хасково 2009”, който преди няколко години игра във футболната „А” група. Това са Вълчан Чанев, Атанас Кръстев, Митко Плахов, Димитър Алексиев и Деян Лозев.

    Сред публиката на мача бяха президентът на „Арда” Петър Пешев и спортно-техническият директор Емил Кременлиев.

    След около седмица хасковлии ще играят втора контрола срещу „Созопол” в Стара Загора. За червено-белите първият мач от първенството на Югоизточната Трета лига е на 23 февруари, когато хасковлии ще гостуват на „Гигант” (Съединие).

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Кас пич ан
      3 -1
      18:32, 19 яну 2019
      Аз не знам такъв отбор Созопол (Стара Загора)
      • Ка
        Каспичан
        3 0
        11:26, 20 яну 2019
        Може би с Созопол на неутрален терен в Стара Загора.
    • 2
      XM
      X men
      1 -2
      14:55, 20 яну 2019
      Само... '' '' '' арда'' '' ''
    Последни новини