От х:

Днес в x:

Хасковлийка: Центърът на града тъне в боклуци, екопрогреските само разхождат метлите

Изображение 1 от 4

    Центърът на Хасково тъне в боклуци, сигнализира в писмо до Haskovo.net нашата читателка Петя П. Тя изпраща и снимки, на които се вижда цяло сметище. Мястото е зад бившата Райфайзенбанк, между улиците „Пирин“ и „Сан Стефано“, уточнява нашата читателка.

    И допълва саркастично, че точно там „цял ден се разхождат едни жени с метли и светлоотразителни жилетки“.

    Коментар от общината очаквайте по-късно.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (21)

    • 1
      Пе
      Пейчева
      49 -3
      08:34, 18 юли 2018
      Не е само центъра,така е навсякаде в града.Институциите не се справят.Няма контрол,а и работещите се скатават и не СУ изпълняват задълженията.Циганките от чистотата по цял ден са скрити на автогарата в тоалетните.Там работят други мързелани и стоят в една стая в тоалетните и пият кафета.Даже си и поспиват.Как не ги виждат работодателите им?Те не чистят и са нагли поначало,затова всичко е мръсотия навсякаде.Аз живея в центъра до автогарата и това е мое мнение.
      • За
        заден двор
        26 -12
        09:46, 18 юли 2018
        А вие видяхте ли че това е заден двор? Някой да иска и мазето му да изчистят? И точно това не е ли от " съзнателните" граждани? Да не би екопрогрес да са им нахвърляли боклука там?Сега да идат полицаите да глобят собствениците на тези сгради и тогава да видим дали втори път те ще допуснат такова сметище до стълбите си.
      • Пр
        преден двор
        14 -2
        11:14, 18 юли 2018
        това не е заден двор, намира се отстрани на сграда, собственост на Топливо Стара Загора, мястото е общинско!
    • 2
      Ве
      Весо
      19 -4
      09:06, 18 юли 2018
      Кв.Воеводски е същата работа.Мръсотия и трева по тротоарите.
      • Бл
        Блатото Хасково
        4 -2
        17:10, 18 юли 2018
        Мизерен гербаджийски кмет = мизерен замиращ град!
    • 3
      Ст
      Странджа
      33 -3
      09:07, 18 юли 2018
      На 10 метра от тези боклуци има съдове за сметосъбиране, т. нар. бобри, те са в двора зад сградата от снимките. Там редовно се изхвърлят кървави остатъци от магазина за месо, собственост на Финес от с.Брод. Кървищата текат и двора е безобразно омазан, а този двор е и Синя зона, значи могат /ако им се работи/ да се самосезират Община Хасково, като собственик на синята зона и БАБХ, като контролен орган на магазини продаващи хранителни продукти! Могат ама едва ли-къде по лесно е да спиш на бюро и да ти дават заплата-ех живот здравей, здравей!
    • 4
      То
      Торпедо
      36 -8
      09:19, 18 юли 2018
      ГРОБ, Гошо Иванов, Бай Добри, Делян Добрев, Тенчо Лилянов, Минев, Цвети Лалов -> главни виновници за разрухата на този град! Дъното е подкопано отдавна!
    • 5
      Съ
      Съгласен
      25 -3
      09:35, 18 юли 2018
      Съгласен съм ,че Хасково тъне в боклук и то навсякъде освен в центъра .

      Трябва по един Общински съветник всяка сутрин до тези с метлите за контрол(ето ви идея Господа управляващи Хасково)

      В кварталите пък е УЖАС ,ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ МОЛЯ!!!
    • 6
      00
      001
      26 -3
      09:36, 18 юли 2018
      Ами това незаконно сметище си го правят хората!!!!!!Правилно на има няма десет метра има контейнер защо не си хвърлят боклуците там!!!???Никой не е длъжен да върви подире им!!!!!Ако ние не пазим ред и чистота и господ д слезе няма да се оправим!!!!!Значи Вие твърдите че може да се хвърля навсякъде а пък Екопрогрес да вървят и да събират след Вас!!!!!Това го няма никъде!!!!!!!
    • 7
      Гр
      Гражданин
      23 -7
      09:37, 18 юли 2018
      Работещите в общината, начело с кмета да се събудят от три годишния си летаргичен сън и да вземат да направят нещо за града, че малко им остана - 1 година сън.
    • 8
      Ан
      Аноним
      2 -13
      10:01, 18 юли 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 9
      Об
      облаче
      14 -1
      10:34, 18 юли 2018
      Предлагам, Вие като обществена медия да допълните към възможност за избор на новини, рубрика и обяви една нова рубрика " Вие снимате, ние публикуваме безобразията от Хасково ". Смятам, че действията- бъркане и влизане в кофите както и лежането на ромките от екопрогрес под сенките, късането на плодове от дворовете и по улицата и висенето по оградите ще е най-верният документ със снимка. Между впрочем знае ли някой, колко е числения състав на тези избирателки на хранилка в Община Хасково . На същите им се плащат заплати от нашите данъци и това е най- малката причина поради която трябва да знаем колко се отделя от хазната на гр. Хасково и кой решава колко труженички ни са необходими за " почистване "?
    • 10
      Пр
      ПРОСТ ИЗБИРАТЕЛ
      14 -4
      10:35, 18 юли 2018
      Пълно безобразие!Това е недопустимо в цивилизования свят да живеем в тези боклуци.Нали като граждани в тоя град си плащаме данъци и заплати на общински служители за грижа за чистотата на града.Никъде по света не съм виждал толкова много чистачи с метли,и толкова боклуци.Това не е само манталитет на народонаселението.
      • 00
        001
        17 -3
        11:12, 18 юли 2018
        Наистина си прост!!!!Този боклук е изхвърлен от прости хора като теб!!!!!И просто някой трябва да ги хване и глоби а не друг да изчисти и после прости хора като вас да натрупат още боклук!!!!!Ама той простака си е простак иска да му е чисто ама иска и да хвърля боклука през терасата а друга да го носи в контейнера!!!!!Е да ама не!!!!Това го няма никъде!!!!!
    • 11
      Ду
      Дуду
      7 -1
      12:47, 18 юли 2018
      Вие не сте добре!Това сметище е направено от хората,не кмета и общината си хвърля боклука там,а ние простите хора!Около Райфайзен има жилищни блокове,всички знаем как някой "домакини"си решават проблема с къщните отпадъци през балкона!По детските площадки е същото,защото ние хората нямаме възпитание да пазим!На нас хората все някой ни е длъжен,щото така ни е по лесно!Тази статия е напълно безмислена,защото на хасковлии,никой не може да насмогне да им изчисти мизериите,разбира се има и изключения!
    • 12
      Ху
      Хубен Стефанов
      7 -1
      12:59, 18 юли 2018
      Боклуците са проблем,но не няколкото бутилки в центъра,а нерегламентираните сметища около града.Погледнете около хасковсата крепост или до канала зад стопанския двор.
      Относно сградата на Топливо на Сан Стефано , общината отдавна трябваше да ги санкционира за безстопанственост,защото и фасадата изглежда така и се е превърнала в подслон за бездомници.
    • 13
      Vv
      vvv
      8 0
      13:27, 18 юли 2018
      Вярно е, че нищо не чистят тези служители на Екопрогрес..... Качват се да метът на ул.Омуртаг сядат под сянката на гаражите още в началото и почват да люпят семки, а боклуците около тях. Катерят се за смокини по дърветата на оградите. Седят си , дремят и почиват. После стават дори листата около тях не прибират да не говорим, че около бордюрите е пълно с треви и тръгват към автогарата. Няма никой с тях , който да контролира ..... пълен релакс са... дори си и поспиват необезпокоявани.... а ние си плащаме данъците ......така ,че, въобще не става дума за задни дворове.......
    • 14
      Ем
      Емо
      2 -3
      13:51, 18 юли 2018
      Ние от глад умираме,вие за тоя боклук си чешите езика!!!
    • 15
      Гр
      Гражданин
      6 0
      14:38, 18 юли 2018
      Може би "Ekoпрогрес" ще трябва да обменят опит с Димитровград. Градът е много чист. Тревните площи и градинките са в завидно добро състояние.
    • 16
      Гр
      Гражданка
      5 0
      15:48, 18 юли 2018
      До кога бездомните кучета ще се разхождат безпрепятствено като талисмани на града навсякъде
      ? Всяка сутрин пред общината има поне 5-7 налягали кучета. Така ли на никого от общинарите не му прави впечатление това, или дотолкова са свикнали, че го приемат като нещо напълно нормално. Да не говорим, че още толкова, та и повече има в рушащите се казарми зад ДНА на ул. "Булаир" - точно срещу детската ясла. В неделя след обяд около 15.00 часа глутница от 8 кучета се спуснаха лаещи след преминаваща жена и само хладнокръвието от нейна страна и приближаващия се автомобил предотврати по-голям инцидент. А какво би станало, ако беше дете и хукне на бяга? Постоянно четем за нападнати и нахапани от кучета хора. Какво още трябва да се случи за да се намери решение на проблема?
    • 17
      Ки
      Киро-Кирката
      2 -1
      16:37, 18 юли 2018
      Айде ся и кучетата!Когато се предприемат мерки,кмета е убиец,ако нищо не се предприеме пак виновен....аз бих препоръчал преобразяването да започне от нас хората!!!!
    Последни новини