От х:

Днес в x:

Забавачка събира средства за спортна площадка в Коледен базар

Изображение 1 от 6

    Децата и родителите от Детска градина  №2 -сграда „Незабравка“ в Хасково откриха тази вечер традиционния си Коледен базар. Средствата от ръчно изработените лакомства и сувенири тази година ще отидат за инициативата за изграждането на футболно игрище в двора на забавачката. Вече няколко благотворителни събития са посветени на усилията в двора на градината да има спортно игрище, където децата спокойно да могат да ритата топка и да тичат. Площадката вече е бетонирана, но за поставянето на мека настилка  и дооборудването ще са необходими още около 600 лева, посочи директорът на заведението Галя Милкова.

    Шоколадчета, маскирани като еленчета, шишарки с червени шапки -украса за елхата, традиционните за Коледа уханни меденки привлякоха погледите на малчоганите. Освен за своята кауза, от детската градина ще се включат и в подпомагането на благотворителната инициатива на общинската администрация тази година.

    Утре вечер от 16.30 часа в сграда „Зорница“ на ОДЗ-то децата ще участват в празничното запалване на светлините на Коледната елха.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ст
      Стойчев
      1 0
      13:09, 12 дек 2017
      Тази площадка е задължение на общината, а не на родителите! Благотворителност се прави за здравето на някое дете!!!
    Последни новини