От х:

Днес в x:

Първите признаци на изневярата

Ако се притеснявате, че мъжът ви ви изневерява може да разберете кои са първите признаци за това. Австралийската компания Lipstick Investigations е събрала първите сигнали, показващи, че мъжът вече обръща внимание и на друга жена.

Първият признак, е че той започва да се грижи повече за себе си, по-често да се бръсне, променя гардероба и парфюма си, пише БГНЕС.

Освен това "кръшкачите" прекарват повече време със смартфона си, на който може да пристигнат необичайни съобщения. Като правило достъпът до смартфона се блокира с парола.

„Ако хората са виновни, те може да се ядосат. Мъжът често използва такъв начин да излезе от къщи”, отбелязва Кинг. Според експерта поведението на неверните съпрузи е трудно да бъде наречено рационално. Също така такива мъже започват по-често да се задържат на работа или навън до по-късно, намирайки различни оправдания за това.

Експертът отбелязва, че към изневяра сочат признаци като увеличена активност - в интернет - в социалните мрежи или по-често теглене от банковите карти.

 

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    МАНГО
    3 0
    20:55, 1 ное 2017
    Същото важи и за жената. ха-ха-ха
Последни новини