От х:

Днес в x:

Премиерите през септември по BOX

УЛИЦА “ЯБЪЛКОВО ДЪРВО”  - EП. 1
FILMBOX EXTRA HD - петък, 1.09 / 22:00
Драма, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, 2017

Ивон Кармайкъл (Емили Уотсън) живее с двете си деца спокоен и нормален живот в предградията. Но нейният свят потъва в хаос, когато случайна среща води до импулсивна и страстна афера с чаровен непознат (Бен Чаплин). Въпреки внимателните й планове да запази домашния живот и кариерата си отделени от аферата, фантазия и реалност скоро
започват да се застъпват и всичко, което тя цени, е изложено на риск, когато разтърсващо насилие води до съдебно дело.
Емили Уотсън, Бен Чаплин, Марк Бонар, Сайрита Кюмар Джесика Хобс

МОДУС - EП. 1
FILMBOX EXTRA HD - събота, 2.09 / 22:00
Престъпление, трилър, ШВЕЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, НОРВЕГИЯ, ДАНИЯ, ИСЛАНДИЯ, БЕЛГИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, 2015

По време на снежния коледен сезон в Швеция, психоложката и профайлър Ингер Йохане Вик открива, че не само тя, но и дъщеря й, страдаща от аутизъм, биват въвлечени в разследване на серия от смущаващи убийства. Труповете продължават да се увеличават - макар и причините за смъртта да са различни. Не след дълго Ингер Йохане започва да вижда шаблон. “Модус” е завладяваща история, която повдига въпроси за религията, човешките права и самото естество на любовта.
Мелинда Кинаман, Хенрик Норлен, Марек Оравец, Лиса Сиве

ТРАТОРИЯ
FILMBOX EXTRA HD - неделя, 3.09 / 22:00
Комедия, САЩ, 2012

Тази смешна и затрогваща комедия-драма, развиваща се на фона на вълнуващата кулинарна сцена на Сан Франциско, проследява Сал Сартини, главен готвач работохолик, който трябва да събуди наново страстта си към готвенето и любовта, и да поправи връзката със сина си, ако не иска отново да изгуби всичко.
Тони Денисън, Джон Патрик, Амедори, Кандис Ериксън, Джейсън Уолос

ИНСПЕКТОР БАНКС: ПОСЛЕДИЦИ
ИНСПЕКТОР БАНКС - EП. 1

FILMBOX PLUS - петък, 1.09 / 22:00 и 8.09 / 22:00
Криминален, драма, мистерии, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, 2010 / 2011

Неотстъпчивият и упорит главен инспектор Банкс разкрива смущаващи убийства, подпомаган от младите си асистенти сержант Ани Кабът и детектив Хелън Мортън. Полицай е убит, докато отговаря на обаждане за домашно насилие. Партньорката му озаптява убиеца Маркъс Пейн, но Пейн изпада в кома. Когато Банкс оглежда местопрестъплението, той открива, че това е дом на сериен изнасилвач и убиец. Жертвите на четири неразрешени случая са погребани в мазето. Петата липсва и може да е още жива, а Банкс е преследван от желанието да я открие.
Стивън Томпкинсън, Джак Дийм, Андреа Лоу, Джеймс Хоус, Пол Уитингтън

МЕДИЙНИ ГИГАНТИ: ТАБЛОИДНИ ВОЙНИ - EП. 1
FILMBOX PLUS - събота, 2.09 / 22:00
Истинска история, ВСТРАЛИЯ, 2013

Медийни гиганти: Таблоидни войни” е история за златните години на лъскавите списания, за “битките” между Нени Кинг и Дулси Болинг да направят своите издания номер едно в Австралия. Няма забранени хватки, когато става дума за по-високи тиражи. “Камила-гейт”, снимките на Фърги, където смуче пръст на крак - няма недостъпни истории. Изпълнен с хумор, трагедия и възмутителни тактики, филмът е хроника на журналистиката в Австралия между 1987 и 1997 година; ера на звездите и принцеса Даяна; на папараците и СПИН; на медийните могули и двете забележителни жени, които помагат за техния възход.
Рейчъл Грифитс, Манди Макелхини, Роб Карлтън, Дейна Райд
 



 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини