От х:

Днес в x:

Данъчните в Хасково продават Аудито на длъжник за 11 бона

Audi А8, произведен през 2005 година продава от днес офисът на НАП в Хасково, съобщиха от Данъчното. Причината е неплатени в срок дължими данъци и осигуровки. Автомобилът е в много добро състояние, мощността му е 202 kw. Може да бъде огледан от днес до 29 август включително в присъствието на публичен изпълнител от офиса на Агенцията. Също до 29 август, желаещите да участват в търга за него следва да подадат ценово предложение, не по-ниско от първоначално обявената цена, която е 11 000 лева и да внесат депозит в размер на 20% от сумата. Подробности за продажбата са публикувани в интернет страницата на НАП www.nap.bg.

Предстои НАП да започне да информира за дължими данъци и осигуровки по още един начин – по телефона. До сега нямаше такава възможност, но последните промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс дадоха възможност на администрацията да предложи новата услуга. Очаква се Агенцията да въведе проверката за данъци и осигуровки по телефона в близките месеци, като разпоредбите на данъчния кодекс дават 6 месечен срок, в който да се уреди реда и начина за прилагането им.

От офиса в Хасково уточняват, че за да получават данъчно-осигурителна информация по телефона, клиентите трябва да притежават персонален идентификационен код (ПИК), с който ще се идентифицират пред колцентъра на НАП.

От създаването си през 2008 година досега колцентърът на НАП е получил близо 3 милиона запитвания на клиенти на Агенцията. Най-често по телефона на информационния център 0700 18 700 гражданите и представителите на фирмите питат за декларирането и плащане на данъци и осигурителни вноски. Освен това могат да се ползват и автоматичните услуги, които не изискват разговор с оператор и са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата: проверка на здравен статус, справка за регистрация по ДДС и др. Телефонното обаждане към 0700 18 700 е на цената на градски разговор от цялата страна за абонатите на стационарни телефони. Обажданията от мобилни телефони се заплащат по стандартната тарифа на съответния мобилен оператор.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ер
    еро
    13 -1
    20:17, 23 авг 2017
    На тоя таралясник му е разбита предницата а и от други ремонти ще трябва да му се извършат. По на сметка е да се погасят задълженията като се излъска металика та да и хваща окото на бъдещите баламурници и фенове на тази марка.
  • 2
    Ss
    SS AXAXAXA
    10 0
    23:14, 23 авг 2017
    Двамата Педали иначе са Фукат с Колите и са праят на играчи ама са потънали до гуша.
    Иване Тодорее Тапи стеее момчетаа с този акъл сте за Поляната да знаетее аьаьаьа.
  • 3
    Чо
    Човека
    0 0
    18:36, 26 авг 2017
    Как да си го купя харесва ми
Последни новини