От х:

Днес в x:

Оперен певец през деня, чистач през нощта

Кийнън Кайлс е гастролиращ оперен певец с участия на сцената на Линкълн Център, Карнеги Хол и други световноизвестни зали. За да се издържа обаче, той работи и като чистач за ABC News в Чикаго. Кайлс е категоричен, че да работи нещо, което не харесва, му позволява да преследва кариерата на мечтите си. С невероятния си глас, новата водеща роля в операта “Риголето”, упоритостта и скромността си Кайлс е решен да превърне мечтата си в реалност, променяйки в същото време общоприетото схващане за хората, които работят в сферата на обслужването.

“В момента, в който застана на сцената забравям за всички хора, които някога са се съмнявали в мен и които не биха отвърнали на поздрава. Когато съм на сцената гледат на мен като на нещо повече от разсилен”, разказва Кайлс.

Той обяснява, че работи като чистач, защото сметките са съвсем реални, а колкото повече напредва възрастта, толкова по-големи стават те.

В представите на хората, трудещите се като обслужващ персонал са необразовани и бедни.

“Интересно е, защото никога не биха се опитали да опознаят човека, който чисти след тях” , добява Кейлс. Той признава, че операта е трудна. Ходи на уроци по пеене веднъж или два пъти седмично, а след това репетира самостоятелно поне още 2 часа.

В момента Кейлс репетира за главната си ролята в Риголето. Това е първата му главна роля и преживяването за него е специално и вдъхновяващо.

Работата му като чистач, го държи здраво стъпил на земята.

“Трябва да се държите, защото никой не се интересува от мечтите ви повече от вас”, категоричен е той.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини