От х:

Днес в x:

Всеки пети седмокласник в „Смирненски“ отличник

    103-ма седмокласници от четирите завършващи паралелки на училище “Христо Смирненски“ в Хасково получиха тази вечер удостоверенията си за завършено основно образование.

    На официална церемония в Младежкия център директорът Венко Точевски им връчи документа, с който ще вървят напред в следващата степен на обучение.

    Не по-малко развълнувани от родителите, бяха и четирите класни на завършващите: Красимира Петкова, Латунка Танчева, Мария Дойчева и Здравка Михайлова.

    Общият успех на випуск 2017 от елитното школо е около 5.30. „Успехът на седмокласниците от Националното външно оценяване по Български език и литература е над два пъти по-висок от средния за областта”, каза Венко Точевски. Той допълни, че випускът е страхотен.

    21 от учениците са пълни отличници в школото. Сред тях са ученици, изявили се на национални олимпиади – Аделина Топалова, която е и два пъти ученик на годината в училището, Златина Ганчева, Ради Делчев, Ива Перестерова и Максим Янков.

    Всички завършили седмокласници бяха с академични шапки.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      44
      442581
      6 -6
      08:51, 16 юни 2017
      В ОУО пък само Наска е отличничка. Само тя с висока заплата, макар че другите й вършат работата, пък тя само се снима и обира наградите. Фалш до небесата. Така е, когато си началник, приближен на шефа и на РУО. Даже не те пенсионират, макар че отдавна си навършил години за пенсия. Съвсем като Наска. Вечната Амбър на ОУО и на Хасково чака ново увеличение на заплатата. Нея никакви закони не я ловят. Законите са за редовите учители. Те могат да са съкращавани, пенсионирани предварително, уволнявани...Само Наска да е на баша и да се кечи с чужд труд. Резил.
    Последни новини