От х:

Днес в x:

Два сребърни медала за гимнастичките на „Калия” от турнир в Стара Загора

    Състезателките на хасковския спортен клуб по художествена гимнастика „Калия” се завърнаха с куп медали, награди и подаръци от 12-тото издание на турнира „Фея под липите” в Стара Загора.

    Бронзови медали спечелиха две от възпитаничките на треньора Ася Бакалова. Това са Теодора Евтимова в групата при деца ,родени до 2011 г., а освен това тя получи и приз за най-малка гимнастичка на турнира. Престижното трето място зае и Ева Твапанян, като представи достойно хасковския клуб във възрастовата група на децата, родени до 2010 г. В същата група в категорията на ансамблите хасковските състезателки се скласираха на пето място, за което също получиха медали и подаръци за доброто си представяне. При деца до 2009 г. ансамбълът зае шесто място в много силна конкуренция и отново получи медали и много подаръци.

    В надпреварата участваха състезатели на общо 27 клуба от страната в различни категории – от деца до жени. Организатори са община Стара Загора и местния клуб СКХГ „Елит” с президент Кремена Искренова. Именно тя връчи и награда на хасковския СКХГ „Калия” за първа подадена поиеменна заявка.

    Турнирът в Стара Загора се провежда ежегодно и е истински празник на младостта, грацията и финеса. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бр
      браво
      2 0
      10:58, 30 апр 2017
      Браво на малките грации , хубаво е да се рекламира спорта и да се показват резултати.....само моля следващия път , който ги е гримирал така сега,да не "зомбира" иначе така красивите им личица!....
    • 2
      Ох
      ох
      0 0
      14:39, 30 апр 2017
      Браво на грациите.За малките джудисти що не пишете
    Последни новини