От х:

Днес в x:

Стефан Димитров: Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите

    „Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите“. Това заяви водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в Хасково Стефан Димитров при представянето на кандидатите за народни представители.

    „Несъмнено Хасково е един от хубавите градове в България, който в последните години не намира подобаващо място“, заяви Димитров и добави, че в последните седмици коментира с колегите си, че това е нещото, което трябва да се отстоява за града. По негови думи Хасково е градът с най-голям потенциал за развитие в сферата на леката промишленост. Освен това изрази увереност, че в следващите години създаването на предприятия между Димитровград и Хасково ще стане факт и това е нещо, за което са работили дълги години.

    Като приоритет Стефан Димитров посочи, че Хасково трябва да бъде опазен от димящи комини както досега, а също така да се направи и скоростния път на развитие. „Хасково може да бъде кръстопът на новите проекти, които са свързани с Европа и Азия“, уверен е Димитров. „Знайте, че ние сме тук да развиваме града, областта и да помагаме на всички вас“, заключи той.

    Втори в листата на Реформаторския блок е адвокат Димо Стоянов. Юристът заяви, че са си поставили важни задачи и при тяхното осъществяване, за което ще направят всичко възможно, градът ще се подобри и хората ще живеят по-добре. „И онези, които заминаха, ще се замислят дали няма да се върнат и да вложат своите усилия, труд и възможности за развитието на града и областта“, каза юристът. „Ние сме един блок, който има традиции. Повярвайте, ние сме екип, който знае какво прави, знае как да го направи и иска действително нашите деца, а и самите ние, да живеем много по-добре“, заяви Димо Стоянов. Той добави, че всеки един от листата с канидидат-депутати е специалист в своята област, което дава възможност за прилагане на експертните си знания за постигане на тези задачи. „Повярвайте ни и гласувайте с номер 21 в бюлетината, ние вярваме, че ще го направите. А ние ще свършим това, което ви обещаваме. Тъй, че успех на 26-ти“, завърши юристът.

    В списъка с кандидат-депутати е Светла Василева от Харманли, учител по професия. Тя изтъкна, че листата им се състои от местни хора от градовете Хасково, Харманли, Димитровград и Симеоновград. Като приоритет на бъдещото управление тя посочи образованието, но не само в предизборни кампании или по време на празници. „Трябва да мислим за бъдещето на нашата нация, а бъдещето на нацията са децата“, заяви Светла Василева.

    Трети в списъка на „Реформаторски блок – Глас народен“ е Ангел Хаджиангелов, който е и областен председател на БЗНС. „Искам да призова младите хора да гласуват и да вземат нещата в свои ръце, за да се случи демокрацията, която искаме в България“, каза той.

    Сред кандидатите за народни представители на коалицията са още Божидар Боев, адвокат Тодор Ташев, Тенчо Тенев, Тодор Атанасов, Анка Косева, Ицо Христов, Теодора Дочева, Деян Ванчев, Дима Георгиева, Димитър Димитров, Радостина Минева и Зарко Запрянов.

    След официалното представяне, симпатизантите имаха възможност да разговарят с кандидатите.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини