От х:

Днес в x:

Най-стилните звезди на червения килим на Оскарите (видео)

    Clevver класира 8-те най-стилни звезди на червения килим на Оскарите. Някои хора избраха да направят политическа декларация, но всички направиха модна изява.

    Звездите са ослепителни на червения килим по време на тази грандиозна за Холивуд нощ  - Оскарите. Първа сред най-добре облечените е актрисата Ема Стоун от "Ла Ла ланд", която прилича на златна статуя в рокля на Givenchy. Бляскавият вид на Ема се допълва от прическата с вълни в стила на стария Холивуд и смело очертани усни в цвят бордо. Като жива статуя е и Джесика Бийл в метализе рокля на KaufmanFranco с ефектно колие и зализана назад коса.

    Джанел Моне е облечена в черна приказна рокля от Elie Saab, украсена с птици. Партньорката на Джанел от "Скрити фигури" Таражи Хенсън е следващата в списъка за най-добре облечените звезди. Актрисата се появи сексапилна в кадифена рокля на Alberta Ferretti с красива диамантена огърлица. 

    Криси Тййгън изглежда като богиня в бяло с рокля на Zuhair Murad. Също така в красива е Хейли Стейнфилд, облечена в ефирна ръчно рисувани флорални мотиви копринена рокля от Ralph & Russo.

    И накрая, но не на последно място в списъка на най-стилните е Крис Еванс в черно и синьо. 

    Ето и класацията на Clevver и водещата Мисти Кингма: 
    1- Ема Стоун
    2- Джесика Бийл
    3-  Жанел Моне
    4- Таражи Хенсън
    5- Ема Робъртс
    6- Криси Тийген
    7- Хейли Стейнфилд
    8- Крис Еванс

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини