От х:

Днес в x:

Агенцията по храните търси мишката в баничарницата

    От Областната дирекция по безопасност на храните се самосезираха след публикувани снимки в медиите на мишка в баничарница до община Хасково. Фотосът бе изпратен до медиите и обиколи социалните мрежи, където предизвика многобройни коментари. Тя бе изпратена и до Haskovo.net, а авторът на писмото г-н Генчев уточни, че е правена около 22 часа в петък.

    Въпреки че няма официален сигнал в агенцията, инспекторите ще извършват проверка още днес, казаха от ОБДХ-Хасково. Сутринта от Регионалната здравна инспекция пък проверявали здравните книжки на персонала.

    Потърсен за коментар собственикът на баничарницата Милен Манолов заяви, че снимките са манипулирани и настоя, че мишката няма как да се качи на витринта до закуските, тъй като е висока. „От 100 метра се, вижда, че това е фотомонтаж“, заяви собственикът на Манолов.

    Собственикът на баничарницата обаче призна, че не е изследвал дали снимката е манипулирана. Той обаче настоя, че това е спекулация. „Не е възможно това да се случи в този обект, който е най-големия в централната част на града и в него работят около 35 човека. Ние сме фирма с 25-годишен стаж, което е гаранция за качество“, категоричен беше Милен Манолов. Той поясни, че има наета фирма, която се занимава с третиране на гризачи и вредители веднъж седмично. Освен това всеки ден дезинфекцирали с разтвори и дезинфектанти. А и нямало как мишлето да се качи до тавите със закуските, които били повдигнати на определена височина. „Очаквам контролните органи да дойдат да си свършат работата и да установят истината“, каза още Манолов. По думите му снимката с мишката не е дело на врагове или конкуренция, а на човек, който има желание да се изяви в медиите. Той заяви, че това не е първата спекулация, преди време имало оплаквания за мухи, хлебарки и косъм в закуски. Манолов обаче беше категоричен, че няма глоби за такива нарушения.

    Сутринта от Регионалната здравна инспекция пък проверявали здравните книжки на персонала.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ни
      Николай Георгиев
      33 -1
      13:05, 27 фев 2017
      "дирекция по безопасност по храните се самосераха след "
      Самосераха... добре че само това са правили....
    • 2
      Гр
      ГРАЖДАНИН
      41 -2
      13:28, 27 фев 2017
      Фотомонтаж,ама друг път. Хората трябва да са луди да купуват от там. Гнусутия..................
    • 3
      Ба
      Бачо Колю
      23 -1
      13:42, 27 фев 2017
      Самосераха а!
    • 4
      Em
      emc2
      22 -21
      13:48, 27 фев 2017
      Единствените, които могат да се самосерат в тоя град, са некадърните драскачи от хасково нет и етв хахаахах
    • 5
      12
      123
      12 -3
      15:17, 27 фев 2017
      По персонала си личи хигиената културатаи майсторлъка им
    Последни новини