От х:

Днес в x:

Кати Пери и Скип Марли в нов ретро футуристичен клип (видео)

Кати Пери пусна ретро футуристично видео на песента си "Chained To The Rhythm" с участието на Скип Марли. Обаче, странните обекти в клипа са съвсем реални. Видеото е заснето в тематичен парк в Санта Кларита, северно от Лос Анжелис в Калифорния -  Six Flags Magic Mountain, “The Thrill Capital of the World”, през януари 2017. Напоследък в доста от нашумелите видеоклипове, а и в сериали и във филми се усеща - творците обръщат поглед към представите за бъдещето на хората отпреди 20-30-50 години.

В клипа на новата песен на Кати Пери ретро елементите включват носене на ръце от моряци, костюми и хореография от 50-те или 60-те години на миналия век, когато винилът е супермодерен материал. Но в случая съблазнителните удоволствия и развлечения в съвременния живот са използвани, за да се покаже как с американската мечта се случва нещо ужасно погрешно (BBC). Тук Кати Пери се придържа към новата мантра за "целенасочен поп" - видеото е политически ангажирано, без да полемизира.

Малко реге и расти от внука на Боб Марли допълват цялостното ритмично звучене на песента,  ритъмът в която ще изкара всички на дансинга. Дали затова или заради "целенасочения поп" видеото е в тренд, в YouTube е с над 17 милиона зрители за трите денонощия откак е качено.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини