От х:

Днес в x:

Фолксваген Поло се заби в автобус до ДНА в Хасково

    Млад шофьор на лек автомобил Фолксваген Поло се заби в автобус по булевард „Съединение“ в Хасково. Зад волана на колата бил Кирил Георгиев, който идвал от улица „Булаир“ и опитал да завие надясно на светофара. „Тръгнах да завивам, но не успях да включа на скорост, явно колата е загаснала“, обясни младият хасковлия, който пътувал заедно със свой приятел. Така се ударил в автобуса, който изчаквал на червен сигнал на светофара. В междуградския рейс, който се движил по линията Хасково – Димитровград, имало няколко пътници. Те обаче бяха слезли след сблъсъка.

    При инцидента, който стана малко след 9 часа днес, пострадали няма. Единствено леката кола беше със счупен мигач и изкривен калник. „Ремонтът е 35 лева, даже вече поръчах авточастите от отсрещния магазин“, шеговито заяви Кирил.

    Заради катастрофата движението по булеварда беше затруднено. Шофьорите на колата и автобуса изчакваха полицаи да съставят протокол.

    „Искам да отбележите, че журналистите винаги идвате преди КАТ“, няколко пъти повтори един от работещите в околните магазини.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Ма
      Марин
      15 -2
      10:21, 7 дек 2016
      Някой май плаща на диспечерите от 112
    • 2
      Из
      Издислав
      53 0
      10:40, 7 дек 2016
      А въпросния "отсрещен магазин" за авточасти си спират колата постоянно точно на това място - пред светофара! Въпрос на време е и тях да ги четем тука
      • Ма
        мастикаджия
        13 -3
        11:12, 7 дек 2016
        Ало моралистите от Хасково нет,Що не заличите тоя "нежен" коментар!
        Или щом не е политически ,може.
    • 3
      66
      66666
      29 -1
      11:17, 7 дек 2016
      "млад шофьор на лек автомобил фолксваген поло се заби в пътнически автобус" 1.не се е забил а се е подпрял лекичко 2. Какво означава пътнически автобус????може би знаете за съществуването на товарен такъв??????
    • 4
      Ма
      Майкоо
      38 -2
      11:22, 7 дек 2016
      Колко тъпо обяснение ! Колата му била загаснала и той не усетил 😂😂😂
      Иди на село карай коня момче ! По - вероятно си искал да влезеш в завоя на ръчна , но не ти се е получило ....
      • Ки
        кирил георгиев
        11 -2
        18:04, 7 дек 2016
        на село кон нямам имам магаренце мой чове дали е умно или тъпо обяснението могат да преценят съответните органи ако не виждаш удара е с 3 км в час не съм се забил колата наистина изгасна и воланът се заключи да нелепо звъчи но се слъчват и такува неща колата ми е 20 години що се отнася до това дали влизам в завоя с ръчна не мисля че точно с това поло ще се правя на бърз и яростен затова моля по компетентни коментари и без скрит хей утре това може да си ти!
      • Ма
        Майкоо
        2 -1
        00:55, 8 дек 2016
        Ми карай си магарето отворко ... Всеки който има понятие не като от теб който имаш книжка от 5-6 години ще разбере какво ти е обяснението. А мен не ме мисли , защото карам с акъла си и колата ми е на 3 години ... Но БОГ да ме пази , защото не се знае кой се движи отсреща :(
    • 5
      Ка
      каунь
      13 -10
      13:58, 7 дек 2016
      Ей, картоф, не знам дали знаеш, но при изгасен двигател сервото не вдига масло и волана неусетно става трудно подвижен, а в тоя ледник на свободна тия дърти дараци си гаснат с кеф.
      • To
        Tonich
        2 -2
        19:30, 7 дек 2016
        А как с изгасен двигател е тръгнал и е преминал цялото кръстовище ?
      • Гр
        гражданин
        0 -1
        09:22, 8 дек 2016
        Дори и да е изгаснал автомобила тои си остава на контакт и няма как да му се заключи волана освен ако не изкара контактния ключ
    • 6
      My
      myzrael
      6 -1
      20:32, 7 дек 2016
      Ако му изгасне двигателя няма как да му се заключи волана.Колата все пак остава на контакт.Друг в въпросът със сервото наистина,че волана става по-корав от на стара жигула.Принципно обаче щом е потеглил и все пак е бил на скорост...ми няма как да загасне колата щом натискаш газта
    • 7
      Ha
      Haskovo
      1 -3
      11:12, 8 дек 2016
      Трябваше и тест за наркотици да му направят :)
    Последни новини