От х:

Днес в x:

Бездомни кучета нападнаха майка с дете, жената падна и счупи кръста си

Глутница бездомни агресивни кучета са нападнали 29-годишната Виолета Христова вчера близо до парка край 22 детска градина в Македонската махала в Хасково. При падането по стълби младата жена се ударила зле и е със счупен кръст. Това се установило по-късно при преглед и снимки в болницата.

За инцидента разказа младата жена пред Haskovo.net.

„Нападат ме за втори път. Те се навъртат около парка, точно в района, откъдето минавам за детската градина, водя сина си Ангел. Първият път, преди две седмици, ни скочиха и пак ни събориха с детето на земята. Но тогава не пострадах толкова. Детето обаче изпадна в шок, плака и вика, ходихме да си леем куршум.

В парка се навърта глутница от 3-4 бездомни кучета, едното от тях, бялото, е най-агресивно и винаги като ни види, налита. Има и друго агресивно, по-едро, кафяво.

При инцидента вчера ни спасиха хора от близкото заведение, които излязоха и ги прогониха с камъни. А аз цял ден бях по болници. Лекарите установиха счупване на два прешлена – 3-ти и 4-ти, но мястото не може да се гипсира и съм със стягащи колани. Не мога да мръдна, а имам и 3-месечно бебе, за което се грижа. Видях се в чудо“, оплака се жената. Тя търсеше телефон, на който да подаде сигнал в общината за агресивната глутница в парка на ул. „Дружба“, където се намира детската градина.

Шефът на служба КОРЗ в общината Николай Симеонов научи от Haskovo.net за вчерашния инцидент. Той заяви, че веднага ще изпратят хора на мястото за да вземат мерки срещу агресивните кучета.

Допълнение: По-късно от общината съобщиха, че са се обадили на пострадалата жена и са се извинили за инцидента. А кучетата от парка ще бъдат упоени и откарани в приюта в Димитровград, допълниха от администрацията.

Тодор Кръшков

  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (88)

  • 1
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    102 -16
    09:09, 6 дек 2016
    Сакън тия кучета са по важни от обикновените граждани,както казва една парламентарно представена кучка...
    • Ek
      eko
      70 -9
      10:21, 6 дек 2016
      Целият панаир е заради зле разбраната любов към животните -защитена със закон. Няма какво да ги правят като ги заловят. Проблема е в цялата страна. Според закона кучето се води в прият- ОК водят го в Димитровград- обезпаразитяват го кастрират го слагат му марка.ПЛАЩАТ СЕ НАД 120 ЛЕВА ЗА ТОВА- И ПОСЛЕ ПО ЗАКОН КУЧЕТО СЕ ВРЪЩА ТАМ КЪДЕТО Е УЛОВЕНО.
      Нямат право да го оставят на отглеждане в приюта, категорично нямат право да го убият.
      В резултата на калпавия закон Хасково се пълни с кучета от всякъде-вижте им резноцветните марки по ушите това говори че не са само нашите има от Кърджали от Стара Загора.Значи те си ги маркират кастрират и ги водят при нас,и не можем да докажем, че са от някъде доведени-принципно се допуска че кучето си е дошло само.
      Изключено е да се убие куче-животинче е мило е и така се пълним с кучето- вижте и в другите градове проблема е огромен.
      Нека да направим една петиция до Народното събрание за промяна в закона. ако кучето е настанено в прият и никой не го потърси в едноседмичен срок да се евтаназира. Така е в много други държави-но ние сме решили да сме по-хуманни от тях....и затова е пълно с кучета които всички уж обичаме пък никой не иска
    • Общината да не се мотае и оправдава, а да реши най-сетне нещо важно за тоя град, не да ми правят ненужни чешмички и шахматни масички, а да защитят хората от развилнелите се глутници кучета по улиците
  • 2
    Ст
    Стефан
    77 -22
    09:20, 6 дек 2016
    Трепане и се решава проблема. Кво ги чишкат. Зоодоброволци да се вкпчат в измистването на кучетата и да се грижат за найстина животни в беда. Сега хората сме в беда.
    • ..
      ....
      4 -9
      23:02, 7 дек 2016
      Ша ти дам аз на тебе едно трепане бе ей простак...... Виж коментара
  • 3
    Ек
    Еко Защитник
    60 -81
    09:25, 6 дек 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ре
      Ред
      72 -21
      09:53, 6 дек 2016
      Събирайте си пари и си правете приюти. Никой друг в държавата не ви е длъжен за прищевките! Искаш да гледаш куче, гледай! Започне ли твоето куче да застрашава хората - унищожаване! Кучетата по-добре от нас знаят правилата на тази игра и ги приемат. Само така наречените екомеки, сте видово неориентирани в законите на природата.
    • Те
      телеграф
      64 -18
      10:22, 6 дек 2016
      Абе Защитник, то в тоя град няма един басейн за децата, ше ти строят приют за кучета. Я се гръмни!
    • Пи
      Пикачу
      8 -10
      19:02, 6 дек 2016
      Шшшш, онзи, ""видово ориентираният в законите на природата"" , знаеш ли, че те парите, дето ги дават за животните си ги събират от дарения? Никой не е искал пари от теб, нали? Всеки си преценя за какво да даде пари и какво да подпомогне- на някой като му се приискало басейн, ми да направи нещо по въпроса, не да сочи другите с пръст и да ги обвинява, че подкрепяната от тях кауза не е толкова важна! Изобщо големи разбирачи, няма що! :)
    • Ре
      Ред
      3 -4
      19:41, 6 дек 2016
      ШШШ, кои пари, за кои животни и кои те са тези, които "дават"? Гледам, че нямаш теза по въпроса, но искаш да се включиш в дискусията. Давай, разбирачо!
    • Не
      Незапознат
      2 0
      23:32, 6 дек 2016
      Наричате себе си екозащитник и трябва да се борите за да се наричате така.Средства се събират не са мо с молене.Това и циганките го могат които необезпокоявани малко по нагоре от тази община правят.Освен с дарения предполагам има и други варианти за набиране на средства.Нещо от рода на програми,безвъзмездни помощи,субсидии за подобряване на средата за живот на животни или нещо подобно.От вас или от тези 10 човека се иска поне един да разбира от маркетинг и мениджърство.Да може да организира и координира не само всички членове но и да ви създаде рентабилност и необходимост от вас за пред обществото.Ако всички сте само кучкари само мъката ви ще остане.Като пиша това ми доиде една идея.Вместо да се молите пред общината за пари помолете се да ви помогнат със пециалисти или поне да ви упътят за хора които могат да свършат тази организационна дейност.Опитайте се да ги убедите че всички ще спечелят от това.Инай-вече те.Ако вземат да увъртат дайте им да се разбере че ще използвате медиите за да популяризирате вашето начинание.С една дума да им намекнете леко и нежно че ако не сполучи начинанието ви вероятно те ще са виновни.
    • Пи
      Пикачу
      6 -3
      00:31, 7 дек 2016
      До Ред
      1. кои пари: парите за кастрации, за грижа за бездомните животни, за приюти;
      2. за кои животни: за бездомните животни, в случая кучета;
      3. кои те са тези, които "дават": зоодоброволците и всички хора, които искат да помагат на бездомните животни;
      Но като цяло си е напълно безполезно да си спорим в коментарите, защото нито мога да убедя някой, който си е наумил да трови и да трепе бездомните кучета, че не е прав, нито пък той има шанс да убеди мен, че неговият начин е правилен.
    • Ре
      Ред
      4 -3
      00:55, 7 дек 2016
      Никой никого няма да убеждава. Съществува проблем, който засяга много хора, колко кучета засяга не ме интересува. В момента това е място, където хората управляват и човешките закони са определящи. ХОРАТА(не кучетата), които отглеждат кучета трябва да се съобразават с дугите хора и това какво смятат за правилно те самите или техните любимци не е от значение. Щом кучето е изгубило опеката на човека, ако друг човек не се заеме с нея, то е нарушител. Това, че някой давал пари да ги кастрира или да им прави приюти, няма значение, ако има и един ухапан. Това е градът на хората!
  • 4
    Ne
    Nemesis
    4 -13
    09:33, 6 дек 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Па
    Павлов
    38 -8
    09:38, 6 дек 2016
    Бях питал по-рано, ама пак ще питам: Да не би кметът да не взема мерки срещу безстопанствените кучета, защото има куче?
    • Ек
      Еко Защитник
      40 -7
      09:44, 6 дек 2016
      Аз ти отговарям. Да, има куче, но именно за това трябва да вземе мерки. ПРИЮТ. Но явно имат много по-важни проекти от приюта, въпреки че това беше едно от първите му обещания след като стана кмет.
  • 6
    Ре
    Ред
    93 -17
    09:48, 6 дек 2016
    Искам в закона да пише: Куче на улицата, без стопанин, се счита за диво животно и подлежи на унищожаване. Зоозащитници, кучкари, помияри имат два дни да го хванат и заселят в приют или при себе си. Без обжалване!
    • Де
      Деси
      21 -38
      12:22, 6 дек 2016
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ре
      Ред
      20 -3
      13:38, 6 дек 2016
      Останалите хора също не са виновни. Винаги съм имал куче, а сегашното ми е от "натирените", но за мен безопастността на хората е първостепенна грижа. Градът е нашето местообитание и ако някой е решил да си поиграе с животно, докато е малко и после да се оттърве от него, кармата си е негова и убийството си е на неговата сметка.
  • 7
    Ди
    Динко
    52 -37
    09:50, 6 дек 2016
    Нямам думи Кмете засрами се ,нямам думи
    само приказвате,а действия никакви -крайно време е жителите на Хасково да се дигнем
    с/у кмета ,ами ако бяха ваши служители или ваша блазка бързо щеше да вземете мерки.
    А сега тая млада жена точно по празниците с тия две малки деца.
    ЕИ ХАСКОВО НЕКА ПРОГЛЕДНЕМ -ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЗА БЕЛИВАНОВ !
    • Go
      gogo
      21 -22
      12:57, 6 дек 2016
      ти май си гошко крадеца
  • 8
    Ст
    Стефан
    89 -13
    09:53, 6 дек 2016
    Аз съм против кучешки приюти и харчене на народна пара за глупости. По добре кухня за бедни хора за топла храна от колкото кучкарници и глупости. Искам децата ми да са защитени на улица. Аз имам 2 кучета но са си в моя двор.
    • Съ
      Сър
      18 -2
      11:54, 6 дек 2016
      Хубаво е, че знаеш всеки един народен лев къде отива! Отчет да не получаваш от някой народен представител...
  • 9
    Дя
    Дядо Мраз
    39 -26
    09:53, 6 дек 2016
    Бай Добри,време ти е да идеш като послушник в някой манастир,за друго не ставаш.
    • 21
      2134
      21 -12
      12:23, 6 дек 2016
      Хасковолнет,защо изтрихте коментара за ментора на Беливанов?Или Малкото мавърче като ви пълни гушката трябва да има щит над себе си?
  • 10
    Ми
    Михаил
    15 -14
    09:55, 6 дек 2016
    Аз лично сам виждал до градината има ветеринарен кабинет които лекар им слага гранули всеки ден да ядат на тези кучета.
  • 11
    Ма
    Марин
    70 -15
    09:57, 6 дек 2016
    Целият град е пълен с глутници. Едно време храниха лъвовете с тях, но се намесиха кучколюбците и резултата е налица.
  • 12
    Хи
    Химикала
    42 -5
    10:28, 6 дек 2016
    БЕЛИВАНОВ и се ако не уволниш Деян Петко (шеф на еко прогрес ) Не ставаш за градоначалник ! ! ! Трябва твърда ръка , който не си върши работата СИСТЕМНО пътя ! ! !
  • 13
    Кв
    кв.Хисаря
    41 -5
    10:36, 6 дек 2016
    Около парка на комплекс Езерата също се навъртата злобни бездомни кучета. Какво се чака поредния фатален край или какво ??????
  • 14
    Ан
    АНТИ защитник
    50 -10
    10:40, 6 дек 2016
    Едно куче не може да озверява, защото било на улицата, а не в домашни условия. (БОЛНИ МОЗЪЦИ ) Човек като извърши престъпление да не го изпращат на отглеждане, а го наказват. Пък и кой ще вземе да гледа такова куче у дома си? Или пък да се направи приют за Луди кучета??? ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? Кой сте вие да казвате кои животни да живеят и кои не? БОГ ЛИ? За прасетата и кокошките не протестирате, че се убиват, за кучетата ..... Дайте да ни хапят. Да не сме в джунглата да живеем с животните. ДА ГИ МАХАТ КУЧЕТАТА!!!!!!
  • 15
    Ba
    Bat Batim
    23 -11
    10:43, 6 дек 2016
    За кучетата има две причини- кучелюбците, които са обсебени от демон, който им говори чрез кучетата и талмуда в който пише, че християните са по-лоши от кучета и затова се прави така, че хората да се чувстват по-изпаднали и отхвърлени и от кучета.
  • 16
    Ха
    Хасковлийка
    47 -11
    10:51, 6 дек 2016
    Ако имаше в града ни толкова любители на хора колкото са любителите на животни -/ кучета/ нямаше да има нито дом за сираци нито старчески дом . Явно защитниците на животни са много и силни в безразсъдните си и глупави прищевки/приюти, кастрации и др / . Прави са горе писалите за това да се прави приют но за сметка на еко защитниците - тези, които се застъпват за съществуването на тия кучета, котки и др уж домашни любимци. Да си осиновят по колкото бездомни животни им са мили и да си ги приберат у дома за да видим на практика милостта им и грижите за животинките , които пречат на нормалните хора .Не да реват за защита, а кучетата да ходят из града и да стресират и деца и възрастни хора , а да не говорим за това, че ровят из кошовете и разнасят боклуците и зарази и какво ли не още. Трябва да се вземат мерки и то спешни и строги без да се слушат Екоглупаците!
    • Ек
      Еко Защитник
      4 -4
      15:07, 7 дек 2016
      Всеки един от еко защитниците прави всичко възможно да спаси, което и да е бездомно или пострадало животно, проблема, мила ми Хасковлийке е, че точно " прекрасните граждани " си ВЗИМАТ КУЧЕ, гледат го 1 месец, после го набиват и изхвърлят на улицата! Айде кажете ми сега, че бездомните кучета ПАК са виновни. Вината е изцяло в нас, защото никой не знае какво иска, взима си кучета ей така, безразборно, после ги пъди и се чуди защо стават все повече и повече, на глутници... Еми, докато не се осмисли малко колко е отговорен един човек и докъде му се възможностите в това да има куче ще си обикалят по улиците! А приюта трябва да бъде част от всеки един град поради простата причина, че повечето хора са прости и глупави, особено тук, в България и редовно изхвърлят животните си на улицата и това няма да спре! Жената не е имала грам вина и е станала жертва, точно както тези кучета са нямали вина, че име бил даден шанс " уж " за хубав живот, а не след дълго се са озовали на улицата!!! Разбира се не всички хора са такива, но заради 10 гърмят 1 000! ;)
  • 17
    Пл
    Плебей
    43 -4
    10:58, 6 дек 2016
    Кучетата в тази държава са като бежанците - едните и другите са по важни за управниците
    , а поданиците на държавата да ги ЯДЪТ кучетата И ДА СЛУГУВАТ на бежанците .
    До там я докарахме че за нас никой не миле и няма намерение да се грижи .

    • Ек
      Еко Защитник
      1 -4
      15:33, 7 дек 2016
      Първо трябва сами да се научим как да се грижим за себе си и за ОКОЛНИТЕ! Защото тези кучета са били СОБСТВЕНОСТ на някого, преди да станат бездомни. Но понеже сме мнооооого умниии, човечниии, висши, да отбележа, ни минава кефа и ги захвърляме като парцали. И да ги избиете, след 2-3 месеца ОТНОВО ще ги има. Най-малкото, защото сме изроди и не можем да оценим това, което имам , камоли да преценим дали имаме възможността да го гледаме, защото това е ЖИВОТ, не играчка! Природата си отмъщава, животните също, макар мен до ден днешен 1 от ОЗВЕРЕЛИТЕ кучета да не ме е нападнало. Защото и вас да ви изхвърлят на улицата, просто защото вече не задоволявате нуждите на човека или защото не ги кефите, ще озвереете. Вината е изцяло в нас..., но кой да го осмисли, най-лесно е да трепим. ;)
  • 18
    Fu
    fucata
    44 -6
    11:01, 6 дек 2016
    Нека пострадалата жена се обърне към адвокат и да съди общината.
    Няма да е първата спечелила дело срещу община заради бездомните кучета.
    Преди няколко месеца спасихме стара баба, която ако не беше един таксиметров шофьор и нашата компания щеше да бъде изядена от 5-6 кучета малко след р-т Самолета към Шела на кв. "Орфей"
  • 19
    Ни
    ние
    41 -3
    11:09, 6 дек 2016
    елате виште Бадема какво става не смеем да иэлезем след20ч.пълно е сглутници псета
  • 20
    Гр
    ГРАЖДАНИН
    38 -20
    11:11, 6 дек 2016
    Браво г-н беливанов, вие сте чудесен кмет-кучета и мръсотия навсякъде. Май хасковлии ще си спомнят за старите времена.
  • 21
    Бе
    Бездомно куче
    31 -6
    11:36, 6 дек 2016
    И само в тази ли градинка? Навсякъде са. Кучетата ще изядат главата на кмета!
  • 22
    15
    159
    26 -7
    11:37, 6 дек 2016
    Има лесно и евтино решение на проблема с бездомните кучета и то се казва куршум за 0,50 ст. Много сложно , закопават ги нейде по деретата и готово !
    • А
      а
      11 -7
      15:58, 6 дек 2016
      Не така, куршума се проследява и може да се досаже от кое оръжие е дошъл. Освен това стрелбата в градски условия не безопасна, куршума може да рисушира и да нарани някой. Решението е антифриз, нито може да се проследи, нито да се докаже, че не е изтекал от някоя кола.
  • 23
    At
    ATAKA
    36 -11
    11:43, 6 дек 2016
    ех банкет ще дам ако някъде прочета че някой от вас защитниците на помиярите е нахапан по гъза .... ама хубавичко че да не може поне месец да седне като хората....тогава да ви видя каква песен ще запеете .......
  • 24
    Гр
    Гражданка
    35 -5
    12:07, 6 дек 2016
    Глутница кучета има на паркинга на социални грижи както и малко по нагоре само стоят и чакат плячка,една жена ги храни и все се увеличават.Миналия ден ме достраша да сляза от колата защото 3-4 кучета започнаха да дърпат едно момиче за якето от всички страни,едва стигна до бариерата където и помогна човека който събира парите за паркинга.На следващия ден се видях с една позната каза,че баща и бил охапан от същите тези помияри!Разкарайте тези псета от градът ни!Аз също съм майка и честно казвам,че ме е страх да разхождам децата си в центъра защото и там има кучета! УЖАС. !!!!! ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ !!!!!
    • Ви
      винету
      18 -5
      13:28, 6 дек 2016
      Никой няма да вземе мерки,с изключение на 5 човека никой в общината не работи.Там са за да мине месеца и да се наредят на банкомата и се молят всеки ден да не се откаже дядо че трябва да се връщат в давитково с изтеглените кредити на картофите.Ако това е държава след това което каза Гриша Ганчев до сега трябваше Винету да е на Бул.Монтевидео24 но и това ще стане някой ден.
  • 25
    Гр
    Гражданин
    24 -5
    12:36, 6 дек 2016
    Преди около 3 месеца подадох сигнал за глутница на ул. КОМ, с мисленето да се следва правилния ред. Подаваш сигнал, общината проверява и решава случая. Да провериха и казаха че няма глутница.
    Добре аз се съгласявам в случая с тях. Няма глутница, т.е. няма кой да ме държи отговерен за едни изчезнали 10-15 кучета. Но мисля че по-скоро ще ми натресат една солена глоба и пробация?
  • 26
    Da
    dadsa
    27 -6
    12:39, 6 дек 2016
    Тъкмо има нов лъв в зоопарка. Питам се, дали и той не е животинче?
  • 27
    Чо
    човек
    18 -30
    13:05, 6 дек 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 28
    12
    123
    7 -10
    13:09, 6 дек 2016
    Вярно ли е, че 1-2 аспирина сложени в мръвка, решавали проблема поне на 1 куче?
  • 29
    До
    До кмета
    21 -4
    13:45, 6 дек 2016
    Кмете кога ще вземите мерки когато някое дете си замине ли? Вземете два буса наемете 4 човека да ги ловят това ще са най разумно похарчените пари в общината.
  • 30
    Ма
    мастикаджия
    4 -1
    13:59, 6 дек 2016
    дъра дъра
  • 31
    Ра
    ракиджия
    13 -14
    14:14, 6 дек 2016
    Опитай с филийка хляб напоена с АНТИФРИЗ
    • Xm
      xm
      11 -2
      14:18, 6 дек 2016
      и ако тази филийка я изяде някой клошар??? или и те според теб трябва да мрат???
  • 32
    Xm
    xm
    20 -24
    14:15, 6 дек 2016
    Абе, всички вие, които пишете глупости що не се за... Виж коментара
  • 33
    Ем
    Еми
    18 -4
    14:18, 6 дек 2016
    Какви глупости пишеш г-н журналист чупен кръст , при счупен кръст мацката няма да може дс ходи и щв бъде в болница . Научи се правилни имена на заглавия да пишеш тъпанар.
  • 34
    Голям журналист - голям Кучкар. Малълк журналист-Голям Балама.
  • 35
    Ko
    koleva
    19 -1
    15:34, 6 дек 2016
    Трябва ли да водя сина ми на училище с камъни в джобовете?!Визирам дерето на гробището до поделението на Кенана.Минават доста ученици и е въпрос на време някой да пострада сериозно,за сега се отървах само с уплаха и скъсано яке.
  • 36
    Iv
    ivanov
    14 -2
    16:37, 6 дек 2016
    И дерето между улица Дунав и площадка Юнак е пълно с кучета,никакви мерки не се вземат.И аз всяка сутрин изпращам детето си до главната улица , защото вече няколко пъти му налитат.Ако отговорните институции не вземат мерки, хората в махалата ще вземем.
  • 37
    Ра
    ракиджия
    3 -5
    16:41, 6 дек 2016
    Щял да изеде филийката някоий клошар Ами то обществото в България се раздели на 3 класи Богати средна класа и клошари тук влизат и бежанците богатите не ядът хварлени филийки средните също филийките евентуално ще ги ядът кучетата клошарите и бежанците е по добре да умреш нахранен отколкото гладен
  • 38
    Ха
    Хасковлия
    12 -4
    17:05, 6 дек 2016
    Мамкаиммръсна общинска по цял ден се лигавят в общината за 5 пари работа не вършат, че града се напълни с бездомни песове нехаят
  • 39
    Бе
    Без думи
    13 -2
    17:27, 6 дек 2016
    Тази сутрин същите тези кучета, които са причината жената да е със счупен кръст са нахапали едно момиче... Какво повече да говорим.. Кастрирали са ги днес и са си обратно пак в парка...
  • 40
    Ло
    локомотива
    10 -15
    17:46, 6 дек 2016
    тровя ги с антифриз,деиства без грешка Виж коментара
    • Ма
      Майка ти
      15 -4
      17:54, 6 дек 2016
      Не дай си Боже деца да имаш , беля да направят. Виждам ги и тях проснати от антифриз на комшията :D . Всичката ви е такава , животните не са виновни
    • ..
      ....
      4 0
      23:27, 7 дек 2016
      Ще ти дам на тебе аз един антифриз. Син да ти се роди, зет да ти доведе.....А дано...
  • 41
    Ри
    рибар
    5 -6
    18:19, 6 дек 2016
    тия помияри ги има само ж българия и романия само, че в романия намалят лека полека ,,смело ние сме последната държава в европа ,има голям интерес да се крадат пари по линията защита на кучета ,само ние народа мойем да се справим като ги унищожаваме тихо мълком ,,само носят зарази мсрамота за българската управа дане може да се справи с един малак проблем
    • ..
      ....
      3 -2
      23:25, 7 дек 2016
      Знаеш ли защо само в България има такива кучета. Защото хората в тая държава са жестоки и безчувствени...В другите държави не е така, защото има приюти и хора, на които наистина им пука за милите животинки....А тук кво??? Направили няколко приюта, в които е пълна мизерия. Няма подходящи условия за животните, не и хранят, не ги къпят, като цяло не се изпълняват нужните грижи за животните в приютите в България, защото на хората не им пука какво ще стане с тях... Било ги страх, хапели, гонели не знам си кво...Еми окей вие каква очаквате да е тяхната реакция като вие ги биете, ритате, гоните...Да си стоят кротко ли?? Неее....те се защитават. Изплашени са.... И какво значи това да ги унищожаваме тихо мълком. Абе ей....ако те намеря ще видиш ти едно унищожаване.
  • 42
    Ку
    Кучезащитничка
    13 -23
    18:21, 6 дек 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Пи
      Пикачу
      12 -13
      18:49, 6 дек 2016
      Изобщо да не ти прави впечатление това- те тия злобни хорица вече са си наказани от живота:))) Щом за тях отнемането на живот е начин за справяне с проблемите, смятай какви са им възгледите за света !!! Откъсана работа....
    • СЦ
      С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ
      10 -1
      05:19, 7 дек 2016
      Добре имам си 2 кучета не мразя животните сложи се на мое място бях 3 ти клас 2006 година сутринта като отивах на училище бях приятно наръфан от кучета един таксиджия ме спаси това стана да бизнес центъра след това линейки рани по ръцете и десния крак приятна картинка нали тогава дори не се разчу полиция община и така нататък ако си мислиш че някой би желал детето му да изпита същото замисли се мъртъв помияр или травматизирано дете извод
      бездомно куче което напада и е опасно отнася куршум просто и ясно
  • 43
    Ня
    Някой
    10 -12
    19:08, 6 дек 2016
    Стига сте писали глупусти хасково нет! Първо жената не е била с дете и второ -никой не я е нападал, а се е хлъзнала! Това е изказване направено от нея към мъжът й !!!!
  • 44
    Ня
    Някой
    7 -7
    19:32, 6 дек 2016
    Мъжът й на таз работи във фирма амперел- ходи и разказва тия думи дето ви написах по-горе-пък вие ходите и изопъчавате.Нека. общината малко да се заинтерисува преди да прави изказване за своите намерения спрямо кучетата!!!!
  • 45
    До
    до:някой
    9 -3
    19:54, 6 дек 2016
    Тъпак,чети внимателно-предния път е била с детето си!
  • 46
    Ya
    yadosan
    12 -7
    21:11, 6 дек 2016
    За какви приюти говори този еко защитник-луд ли е За бездомните хора не се мисли а за помиярите ще рева Вземи кучетата у вас и си ги гледай
    • Пи
      Пикачу
      7 -2
      22:30, 6 дек 2016
      Аааа, такова, на теб като ти пука толкова за бездомните хора нещо направил ли си за тях?
    • ..
      ....
      3 -1
      23:09, 7 дек 2016
      Съгласна съм с пикачу....Като ти пука за бездомните върви помагай на тях. Оооо не чакай...Срещал си от тези хора, които просят на улицата,нали??? И какво правиш подминаваш ги и им казваш а аз нямам пари. Пък и тук темата е за животни. Има си отделни теми за бездомните хора потърси и там коментирай.
  • 47
    Ко
    Котитеря
    12 -11
    21:26, 6 дек 2016
    Вижте сега как аз процедирам по въпроса До скора имаше кучета около кооперацията Преди да изляза от дома натапям няколко филии с антифриз слагам по една във найлонови пликчета от Кауфланд Излизам с торбичките извиквам ги и на всяко хвърлям филийка от торбата Торбичките в кофата за боклук Наблюдавам ги как изяждат филийките и се ПРИБИРАМ Така съм СИГУРЕН че ФИЛИИТЕ не са взети от ДЕЦА и КЛОШАРИ След известно време кучетата са ОПЪНАЛИ ДЪРНАЦИТЕ за радост на КУЧЕЛЮБИТЕ Така трябва да се работи щото ака трябва да чакаме Бай Добри Деян Петков и останалите ТОЛСТОЛОБИ кучетата ще ни изядът
    • Xm
      xm
      10 -7
      21:43, 6 дек 2016
      Евала бе, браво, аферим и дори машалла!!! То сигурно и с хората дето те дразнят така процедираш. Но нищо ти видьов ден има винаги и обикно се връща там където ще те заболи най много.
  • 48
    Sk
    skinhead
    11 -6
    22:03, 6 дек 2016
    неУважаеми хасковски тъпанари,спрете да слушате чалга,да се обличате чалгарски,да ядете пържена чалга,да е...те чалга-половинките си,да мислите чалгарски(ако изобщо го можете) Запомнете едно(пак ако можете)- Кучетата,котките и т.н животни Не слушат чалга! Ха сега ми кажете кого да евтаназирам,а? Ако ви няма вас,няма и кучета,а? капиш?
    • Ха
      Хасковлията
      1 0
      13:29, 9 дек 2016
      Спирай дрогата,ама , веднага!!!
  • 49
    Ло
    локомотива
    2 -8
    22:22, 6 дек 2016
    мамо ма,децата ми са в чужбина ма,те антифриз не п... Виж коментара
    • Hs
      Hs
      2 0
      16:14, 9 дек 2016
      Само Димитровградски синтетики .... И не бъди сигурен че тея деца са твой ;)
  • 50
    A
    A
    9 -4
    00:12, 7 дек 2016
    Беше станало страшно преди години, глутнци от по 20 кучета обръщаха кофите през вечерта. Кмета почна да ги изкопува на по 100 лева от старите пари и ги даваха на лъва в зоопарка, по две му ги пускаха, гледал съм.
  • 51
    Пе
    Пенсионер
    8 -2
    11:58, 7 дек 2016
    Нека някой "природозащитник" вечер да бъде заобиколен от глутница кучета (много често около Кауфланд) и да им обяснява, че не са прави, макар, че имат право. Повечето хора обичат кучетата и то с право, но към агресивните тази любов остава несподелена.
    Обикновено агресивните кучата нападат по-слабите, старите или децата, имат безпогрешно чувство къде могат да развият безнаказано агресията си.
    Уважаеми природозащитници, обикновения гражданин, плащаш данъците си, има също права. Не забравяйте, че можете да споделите тази любов с животните, нощно време, без хора наоколо за помощ, останали сами срещу глутница озверели песове, често пъти по-големи от обекта на вниманието им.
    Наистина труден въпрос за разрешаване.
  • 52
    Уп
    Упс
    7 -4
    23:25, 7 дек 2016
    Ех кмете кмете. За една година превърна града в кучкарник.
    • Ах
      Ахааа
      5 -1
      23:41, 7 дек 2016
      Сега светнах защо кмета няма да си изпълни обещанието да построи кучкарник
  • 53
    ..
    ....
    2 -6
    23:31, 7 дек 2016
    Стига вече с тези отрови...антифризове не знам си... Виж коментара
  • 54
    Гр
    Гражданин
    4 -5
    15:41, 8 дек 2016
    Преди 4 години плюехте ,че се избиват бездомните кучета.Тогава поне ги нямаше.Сега нека ви хапят
  • 55
    Ха
    Хасковлията
    3 -3
    13:22, 9 дек 2016
    Антифриз нямате ли? Вижте в другите градове,хората какво правят - действат!!!
    Ясно е ,че на кмета му пари под краката - за него е важно да се ориентира-след ГЕРБ-накъде, и му пука на дедовия,какво става с бездомните кучета.
    Така че - действайте!!!
  • 56
    Hs
    Hs
    4 0
    16:12, 9 дек 2016
    А вие защо не действате... КУРаж ли нямате.
Последни новини