От х:

Днес в x:

Някой ден - Майкъл Бубле и Меган Трейнър (видео)

Майкъл Бубле и Меган Трейнър изпълняват този закачлив дует. Песента "Someday" е от новия албум "Nobody But Me" на Майкъл Бубле, написана от Хари Стайлс и Меган Трейнър.

Меган обясни в интервю, че "Става въпрос за това как, нали знаете, когато се срещате някой, а след това скъсате, и след това можете да го видите на среща с друга, но те са толкова щастливи, така че си казвате "Радвам се за теб. Може би някой ден в бъдеще, ако сме отново заедно, ще е готино. Успех. Не съм виждала тази усмивка отдавна, чудесна е. Може би някой ден, когато остареем и побелеем, може да сме влюбени пак". Упс, има черта."

Може ли тази трагична история да звучи леко и безгрижно? Стилът е типичния за Меган Трейнър ду-уоп. Дуетът с канадския ѝ колега звучи крайно оптимистично. Едно момче и едно момиче, които се харесват, но в крайна сметка не са заедно и си казват, че "Някой ден" любовта им ще се сбъдне... а дотогава, какво им остава, освен да си пеят "Аз съм завинаги само твой"

41-годишният Бубле за първи път изпълнява оригинална песен, която не е написана от него. В едно свое изказване той нарече Меган Трейнър "най-талантливата 21-годишна на планетата".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини