От х:

Днес в x:

Хасковлии засипаха тел.112 с обаждания за безпризорни коне

Хасковлии буквално задръстиха с обаждания спешния телефон 112, ден след като от Общината съобщиха официално, че вече има място, където ще прибират пуснатите без надзор домашни животни.

Явно взели си дълбоко дъх от този факт и под потреса от години да бъдат заобикаляни от бягащи пасящи и чешещи се коне и крави, особено в района на кв. “Орфей“, месните са започнали веднага споделянето за безпризорните.

От Общинската администрация обаче напомнят, че за сигнали от този род отговарят служителите от КОРЗ. Към тях за нарушение на обществения ред и общинските наредби, включително за неправилно спрени коли, за такива които са отдавна паркирани и изоставени и за свободно разхождащи се селскостопански животни, може да бъде подавана информация на тел: 038/ 603339.

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    На
    на кой му дреме
    11 -4
    17:53, 25 окт 2016
    И какво като засипаха телефона хасковлии, на никой не му дреме особено на общинарите, заплатките и мандата нали вървят ,пък че улиците са тъмни и коне и кучета бродят навсякъде - какво от това!
    • Кр
      Крум
      5 -8
      17:57, 25 окт 2016
      Е споко де, те от вчера действат по тази задача хората, не могат да приберат за един ден всички коне и кучета.. ще стане работата- ако толко много даваш зор, що не отиде да помагаш , ами седиш тука и търсиш забележки?
  • 2
    Ер
    еро
    4 0
    21:57, 25 окт 2016
    От туй младо конче могат да станат сочни кюфтета и вкусни суджуци! Като се разфасоват незнайно 1-2 безпризорни коня и проблема ще бъде решен от самите собственици!
  • 3
    Mi
    Miki
    2 -3
    00:57, 26 окт 2016
    Не Бай ви добри беливанов , и герб ще направят кюфтенца и кебапчета за майка цецка цачева !!!! Охааааааа !
Последни новини