От х:

Днес в x:

Нов хит: продават корнишони в аптека

Изображение 1 от 3

    Изобретателни зарзаватчии изкараха реставрирана каруца с надпис „aптека“, от която продават корнишони. Атракционът се намира на входа на хасковското село Книжовник и събира погледите на десетки пътници, които нерядко стават и потенциални клиенти на пътната търговия. Един от случайните минувачи беше общинският съветник от Стамболово Господин Господинов, придружаван от чаровната Ралица. Те признаха, че са впечатлени от реставрираното превозно средство, превърнато в аптека и решили да спрат. И се запасиха с краставички за салата и буркани.

    Както и на другите места, корнишоните на дребно в „aптеката“ вървят по лев за килограм първо качество. А зад каручката стои млада чаровна девойка, която беше изключително суетна, заради което категорично отказа да бъде снимана и цитирана. Тя обясни, че взели „аптеката“ от отсрещното заведение, което все още не функционира официално. Младото момиче призна, че изкарали каручката за атракция, която да събира повече клиенти. Нищо, че не продаваме лекарства в аптеката, нашите корнишони са лековити, шеговито добави девойчето.

    Собственичката на заведението пък обясни, че предоставили каручката с надпис „аптека“ с идеята на нея да се продават екологично чисти продукти, директно от производителя, както в случая с корнишоните.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      8 -1
      17:13, 29 авг 2016
      Оха,хубаво мезе за мастика.
      А каква му е на Господинов чаровната Ралица?
      Тъй си питам само.
    • 2
      Да
      да учова Господь и окриля
      2 -1
      20:38, 29 авг 2016
      Коя е тая чаровна Ралица бе с късите гащи
    • 3
      97
      97898
      1 -1
      09:32, 30 авг 2016
      ,,Придружаван,, тези да не отиват на бал бе?
    • 4
      Ss
      ss
      2 0
      10:53, 30 авг 2016
      Това е дъщеря му...
    • 5
      Тази аптека не разпродадели вече КОРНИШОНОМИЦИНА вече и ака да махнете репортажа
    • 6
      По
      Поздрав
      1 0
      13:12, 31 авг 2016
      Идеята за подобна "аптека" се появи в интернет-пространството отдавна. Поздравление, че идеята е възприета и приложена на практика. Зеленчуците и плодовете са най-добрия лек за тялото ни, когато са екологично чисти!
    Последни новини