От х:

Днес в x:

Племенник на Искендер преби жена си и я изхвърли от колата, заедно с детето

    Пиян сватбар преби жена си и я изхвърли от автомобила край Сватбения салон по пътя за Болярово, заедно с 11-годишната им дъщеря Мина. Йълмаз Ешриф от минералбанското село Сърница цял ден се наливал с водка, по думите на съпругата му Анелия. Тържеството било в столовата на гимназията по автотранспорт в Хасково. На връщане към дома им в колата – Фолксваген Шаран, избухнал семеен скандал. В автомобила освен пияния сватбар (зад волана)  и съпругата му, били и двете и м деца – Мина, 11-годишна, и брат й Искендер, на 12 години.

    „Женени сме от 14 години. Живеехме в непрекъснати скандали. Преди две години се разделихме, но после се събрахме заради децата. Днес на сватбата мъжът ми се наливаше цял ден с водка, изпи сигурно повече от литър. Когато тръгнахме да се прибираме, започна да ни обижда и ругае, не искам да цитирам думите му, защото са ужасни. Посягаше и да ни удря – и мен, и децата. Някъде около Сватбения салон спря, изхвърли ме от колата, започна да ме удря и рита. Удари отнесе и дъщеря ми Мина. После се качи в колата и потегли. В автомобила остана и синът ми Искендер“.   

    Това разказа пред репортер на Haskovo.net битата Анелия, която едва сдържаше сълзите си. До нея в Районното бе и 11-годишната й дъщеря, която пишеше обяснения за инцидента.

    Репортер на Haskovo.net се свърза по телефона със съпруга й Йълмаз, който очевидно вече се бе прибрал вкъщи. „Не е вярно, че съм бил пиян. Аз не пия. Тя ме нападна в колата, заплашваше ме, баща й имал бодигардове, които щели да ме пребият. Аз не ги е*авам бодигардовете, който ще да е! Аз съм племенник на кмета на Баните Мюмюн Искендер!  Зад гърба ми са министри, президенти, не е*авам никакъв Ерол“.

    Битата Анелия Руменова е дъщеря на Ерол, който държи автоморгата край пътя за Болярово. Той видял скандала и побоя, но докато стигне до колата, зет му отпрашил с колата.

    „Тоя идиот може и да се пребие,  но детето какво е виновно“, ядосваше се Ерол, който също бе в Районното. „Вместо да го спрат, полицаите прибраха дъщеря ми и внучката в полицията да пишат обяснения! А през това време оня отпраши, пиян, с детето в колата! И никой не го търси. Защото е племенник на Искендер! За тях закони няма! За тях човешкият живот не значи нищо! Правят каквото си искат, защото знаят, че никой няма да ги закача. И докога ще продължава така?“, ядосваше се Ерол.

    Репортер на Haskovo.net опита да се свърже с кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер, но неуспешно. За сметка на това връзката с директора на МВР Хасково комисар Ангел Цанков се осъществи. Цанков, заяви, че чадър не се разпъва над никого, независимо кой на кого е племенник. И обеща да провери случая. 

    Очаквайте продължение.

    Тодор Кръшков    

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (25)

    • 1
      To
      tochka
      120 -3
      19:59, 28 авг 2016
      срам ме е, че съм турчин от такива като Исканер селяци
      • Ан
        антимишок
        112 0
        20:15, 28 авг 2016
        що се впрягаш толкова-селски бекчета като тоя има и от другите етноси!след 40+ години в хасково съм разбрал че не трябва да делиш познатите си по националност,а на на „хора" и „боклуци"!
      • По
        помня
        21 -4
        22:25, 28 авг 2016
        Къде сте бе?...Нурмен ,Саръ Гащалъ и другите животни ,дето плюехте по нас ,какви сме били мизерни и дето се заканвахте,че ще ни чакате да ви паднем ,а? Нали бяхте много "корназ" ,когато консумирахте власт? Сега на тютюна ли ?...Чакам ви ,да видя живи ли сте ,гладни ли сте болни ли сте ?
    • 2
      Бг
      бг
      58 -3
      20:10, 28 авг 2016
      какви са тия скендери мендери аи сектир бе
    • 3
      Ат
      Атанас
      79 -3
      20:28, 28 авг 2016
      Аве жено,къде си се хванала с това долно и мръсно племе,което е по-зле от циганите,езък ти на живота сега и на децата.Тъз рода цялия окръг ги знае,че са ***** и то редки.
    • 4
      Го
      горката
      101 0
      20:44, 28 авг 2016
      Съчуствам на жената, етноса няма никакво значение. Твоя мъж не е стока, вземай си децата и не се занимавай с него. Горе главата, и да си се мъчила до сега, поне от тук нататък не се мъчи.
    • 5
      Въ
      Възмутен!
      99 -2
      21:16, 28 авг 2016
      Какво като е племенник на някакъв си селски кмет, дайте на ДПС власт и им гледай сеира до девето коляно! Защо пияният шофьор и побойник е на свобода? Как така цял ден ще пие на сватбата и ще потегли после с колата пият като талпа? Ей заради такива човек да не тръгне на път. Какво е това чувство за безнаказаност?! Няма ли някоя организация да помогне на жената? Продължавайте да избирате такива във властта да вилнеят после като ненормални и да не зачитат законите! Министри били зад гърба му, посерко, срам и позор! Възмутително!
    • 6
      Ех
      ехо
      85 -1
      21:40, 28 авг 2016
      Бе тая полиция как така не го подгони този човек и не провери пил ли е или не, ами прибра жената и детето да дават показания? Къде е логиката тука да пуснеш пияния да си кара пиян пък тая жена и детето да ги приберат и да ги стресират допълнително...Бе луди ли са тия полицаи или наистина са знаели че е роднина на някой си. Няма да се научат, от години е така -все показания дават жертвите.Пък виновния дори не са го хванали да му премерят алкохола.Срам за полицията
    • 7
      Се
      селския
      71 0
      21:44, 28 авг 2016
      Още на овце миришат, а вече плашат с министри, депутати и нам ко си. Абе аланкоулу, цървул селски къде ша ги носите тия крадени пари с искендерчо. Горе лафки няма, а и идва време сметките да се оправят.1
    • 8
      Аз
      азз
      12 -2
      21:46, 28 авг 2016
      ти не само бой заслужаваш лееш кеневски
    • 9
      Ох
      ох...
      25 -4
      21:56, 28 авг 2016
      Мъжът - пил, жената, знаейки, че е пил - се качила в колата с двете деца! После Искендер и полицията виновни!? Не познавам тези хора, но ситуацията и последващото развитие на събитията подсказва, че е дошъл чакан момент за "лекуване на стари рани"!
    • 10
      Аз
      азз
      19 -8
      22:04, 28 авг 2016
      тва не е новина драги зрители новината е че тр гледаме такива цигански сватби с съответните техни последствия заради това че мълчим меко казано като п_у_т_к_и
    • 11
      Ер
      Ердоган
      48 -1
      22:51, 28 авг 2016
      Цанков обещал да провери случая -обещал Следите от алкохол не изчезват бързо Цанков е трябвало да нареди на подчинените си да отидат в Сърница и да гоарестуват за побой и да му вземат кръвна проба Н о Н о Но Но тойзнае какво ще последва Искендера като член на Движението за права и слободия без задължение ще се задействаи както винаги Цанков може да ОПЕРЕ ПЕШКИРА А Пешкира значи ПЕНСИЯ и вън от играта безправа и власт ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това той не го иска ЗАТОВА е обещал проверка на случая която ще стопи случая както се стопи ланския сняг
    • 12
      Ро
      Родител
      44 0
      22:51, 28 авг 2016
      На-лошото е,че синът му се държи по същия начин с учители и съученици.Никой не може да му каже нищо,защото ги плаши с чичо си Искендер
    • 13
      За
      Запознат
      47 -1
      23:32, 28 авг 2016
      Синът копира действията на бащата и тормози съучениците си и учителите. Наказван е в училище по административния ред, с него работят и специализираните институции. Вероятно поради това, че е тормозен вкъщи, копира този модел на поведение и се опитва да се покаже по-силен пред съучениците си. Иначе е момче с добра обща култура, а момичето- Мине, това му е турското име- е много старателно и лъчезарно дете, отличничка. Бащата се държи арогантно и с учителите, когато му се обадят във връзка с поведението на неговия син. Майката е тази, която е по-заинтересована и непрекъснато се обажда на преподавателите, за да могат съвместно да коригират поведенческите проблеми на сина ѝ.
    • 14
      Ис
      истината
      34 0
      00:16, 29 авг 2016
      Пред оръжието всички са равни няма искандери няма министри няма президенти.Що се отнася до етноса то циганията и простотията не ходят по гората.
    • 15
      Но
      НоАнони
      6 0
      09:30, 29 авг 2016
      аФтора, ѝ(и с ударение) се пише с "шифт" и "х" при традиционна фонетична подредба на клавиатурата. Пиша го, защото знам че автора прави разлика между "й" и "ѝ".

      Забележка: И е странно : Използвайте кирилица, пък КОД-а на латиница :)
    • 16
      ЯД
      Я да видим!
      23 0
      09:35, 29 авг 2016
      А сега да го приберат лайното в Полицията,и да каже на разпит кои Министри,Депутати и т.н. стоят зад него,след това да ги оповестят публично та да се знае,пък и Цацаров може да се задейства!
      Чакаме резултата от Полицията!
    • 17
      За
      Запознат
      11 0
      10:44, 29 авг 2016
      Има да чакаш много Като че ли не знаеш в коя държава живееш Сега всичко ще си дойде на мястото --------битият бит --е-------ят е - н Конец фильма
    • 18
      Па
      Павлов
      9 -1
      11:15, 29 авг 2016
      Ами, правете разлика между турци и дахлии...
    • 19
      Го
      гост
      5 -2
      15:16, 29 авг 2016
      Докато се правите че не сте като другите български граждани, понеже сте турци ей такива ще ви серат на сурата.
    • 20
      Не
      незапознат
      7 -4
      17:19, 29 авг 2016
      Само не разбрах , каква е вината на кмета Искендер !!!! Това че племенника му е тъпунгер , какво е виновен Искендер. Само ще уточня че не съм "фес" и въобще не познавам Искендер, но да виним някой заради тъпаци в рода му , за които може би и той се срамува , малко е несериозно.
      • Go
        gost
        4 0
        13:59, 1 сеп 2016
        Проблема е , че не са го задържали и проверили за алкохол. Това е проблема.Ако не беше близък на Искендер щеше да е в ареста. Още ли не ви е ясно какъв е проблема???
    • 21
      Bg
      BG
      7 0
      17:56, 29 авг 2016
      какви са тия скендери мендери аи сектир бе
    • 22
      Бъ
      Българин
      3 0
      10:26, 1 сеп 2016
      Ако има в България прокуратура и следствие, да разпитат и да оповестят обществото, кои министри , президенти ( а може и посланици ) ги подкрепят . Срамота е !
    Последни новини